Salam kepada semua,



Gara-gara ada link dalam blog ada malware tempoh hari, aku dapat komen dari pembaca mereka takut nak bukak sebab keluar google attack report page yang warna merah tu. Cara nak hilangkan senang jer sepatutnya, buangkan link yang ada malware tu. Serius, aku dah buang. Tapi masih ada yang kata muncul yang merah tu lagi. Aku bukannya reti sangat coding-coding html ni, tapi aku hargai pendapat pembaca. Jadi, aku untuk menyenangkan kerja kene tukar template blog sementara supaya blog aku boleh diakses tanpa sebarang gangguan malware .

edit html code

credit gambar www.anastasyea.com

Penat dah godek-godek template mana yang berkenan. Malas nak fikir yang terlalu serabut, nak cari yang simple sahaja dan warna pun tak nampak pelik sangat. Template ni buat masa ni bagi aku ok la cuma sekarang nak setelkan header dia lak. Kalau template dah baru, header pun kene la baru jugak. Betul tak?hehe



Edit-edit jugak, loading page ni aku kene jaga jugak. Kang kalau loading blog dah lambat, alamatnya nanti ramai la merungut tak pun laju je tekan pangkah(close)..huhu Sekarang berat masih ditahap yang tak berapa berat sangat la. Kepada sesapa yang nak timbang blog boleh klik sini . Pastikan bawah 100kb yer, kalau lebih tu faham-faham je la buang apa yang tak patut..=P



Dengan pertukaran template blog ini juga, aku baru je buat page blog facebook aku ni. Jadi, sapa-sapa yang berkenan dengan blog aku ni sila la like page aku yer. Tiada paksaan dan tiada ugutan di sini..hehe Sekarang tinggal button like kat dalam post dan button share tapi tunggu minggu depan kot baru buat.



Akhir kata, ringankan jari untuk meninggalkan sedikit komen(panjang pun tak pe) blog ZACK ENTRY yer..hehe









p/s:seminggu lagi aku akan menjadi seorang penganggur..=)

12 Responses so far.

  1. Nabiel says:

    uiks..
    lame tk lepak snie..
    dh berubah rpenye blog ko ZE!hehehe

  2. template jalan raya seh...

  3. Lassiegewdix says:

    phewwwiiiiit !!
    template baru .
    nampak fresh :)

    lassie dah like dah .
    heeee ~

  4. zirconia says:

    tak perasan blog ZE ada malware. hehe. maskulin ar blog ZE sekarang. hitam gitu.

  5. zirconia says:

    tak perasan blog ZE ada malware. hehe. maskulin ar blog ZE sekarang. hitam gitu.

  6. hoho.
    dah ade fanpage..
    maju dah ni!.
    xlame ag berdomain la tu.
    kan kan kan?.
    d:

  7. ZE says:

    insyaALLAH..=)

  8. ZE says:

    mungkin zir untick google report attack kot..maskulin la sangat..hehe

  9. ZE says:

    blog ni memang sesuai untuk "blogwalking"..hehe

  10. ZE says:

    sedangkan manusia pun boleh berubah, inikan blog..keke

  11. ZE says:

    baru kuar dari ladang ni..hehe
    thankz..=)

  12. Salina says:

    salam.. yup btol buangkan link tersebut.. penah terkena gak dlu..hee

    n then da like.. :))

Share