Salam kepada semua,



Pada hari ahad ini bersamaan dengan 16 Januari 2011 akan diadakan aktiviti wall climbing di Taman Sukan Lasak Di Shah Alam(Shah Alam Extreme Park). Sesiapa yang ada kelapangan boleh la join sekali.



Tujuan tweetup ini diadakan adalah untuk mengajak blogger atau tweeter untuk beribadah atau bersukan dengan memanjat dinding disamping berkenalan dengan kenalan alam maya(tweeter/blog/facebook).

Info tweetup

1 . Wajib pakai pakaian untuk bersukan. Japgi kalau nak climb nak bukak kasut pun boleh tade hal.

2. Bawak baju salinan. Kita habis game kul 7pm. So kat extreme park tu memang dah ada bilik mandi dan surau. So pas mandi leh siap siap apa yang patut kat situ.

3. Boleh ajak member reramai.

4. Sebelah wall tu je dah ade Burger King. So after climb penat penat bley ah kita lepak Burger King reramai. Sempoi an. Leh borak borak ice breaking ke bapak breaking ke sukahati lah

Tentatif program

16.00 - ketibaan peserta
16.30 - sesi ice breaking
17.00 - aktiviti wall climbing start
19.00 - kemas2x diri, nak mandi g mandi..nak tukar baju g tukar baju..
19.30 - solat maghrib berjemaah
20.00 - makan, makan, makan
21.00 - sesi photography dan bersurai..

*akan berubah dari semasa ke semasa...


Sesiapa yang nak datang tapi tak nak panjat pun boleh. Boleh la korang bergambar dan berkenalan dengan yang lain-lain.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila lihat sini http://twtvite.com/extremetwtup atau sini www.sickchild72.com




Perjumpaan blogger yang pernah aku join
Gathering buka puasa di Shah Alam
Gathering blogger futsal
Mini Gathering di Times Square






p/s:aku tak kompem lagi..=.=

4 Responses so far.

  1. aku macam tak pergi je.
    sebab banyak kerja ni, huhuh

  2. @Ery Farieha sama la..macam nak pegi tapi macam tak dapat pegi..adeihh

  3. zirconia says:

    tweetup plak ye :D

Share