Salam kepada semua,



Pada 4/12/2010(sabtu malam ahad), aku telah menghadiri Gathering Blogger Futsal di Shah Alam. Walaupun penat baru balik dari Ipoh tapi aku gagahkan jugak pergi ke Shah Alam untuk join gath. Bila lagi nak join sebab belum tentu gathering akan datang aku datang ye tak? =)

gathering blogger futsal

Ini kali pertama aku join gath futsal bersama blogger yang lain. Mula-mula tu tak sure nak pergi ke tak sebab tengok kat event facebook baru 4 orang je attending termasuk aku. Dah pukul 10.30 baru 4 orang yang akan attending? Nak main apa 4 orang? hehe

gathering blogger futsal

Lokasi gathering futsal yang dipilih adalah Frenzy Futsal yang bertempat di Mycom Industrial Park, Lot 2 (Blok H), Persiaran Sultan Seksyen 15, 40200 Shah Alam, Selangor. Dulu masa aku belajar di Politeknik Shah Alam, sini la tempat aku dan kawan-kawan main futsal.

gathering blogger futsal

gathering blogger futsal

gathering blogger futsal

Gambar tak berapa nak jelas sebab handphone tak berapa canggih. Cukup la asalkan ada gambar kan..hehe

gathering blogger futsal

Ini geng berkaca mata. Dari kiri faizalpj, akmalhilmi, joegrimjow, azizankadir, ben ashaari

gathering blogger futsal

gambar credit to joegrimjow

gathering blogger futsal

Senarai blogger yang hadir.

ben ashaari

Ini kali aku jumpa blogger top iaitu ben ashaari . Sungguh "tegap" orang nya..hehe Jangan main-main dengan ben ashaari ni, sekali dia sepak bola macam peluru dah. Berdentum macam sepakan Steven Gerrard kot..=P

Joe boleh tahan jugak dalam menggelecek. Taw2 dah ada kat depan gol..hehe Joe rajin kejar bola, memang semangat bersukan joe ni..hehe

Penyerang yang paling banyak gol tak lain tak bukan ialah azizankadir . Setiap game dia ada gol. Memang lincah dia main futsal.

Skypecrews pun boleh tahan. Semua posisi dia boleh main. Pertahanan, pemain tengah atau penyerang. Tapi dari segi pertahanan, Skypecrews memang mantap!hehe

Yang lain pun main ok jugak. Ada yang main dengan berskill, ada yang jadi keeper cekap macam atok dengan khairilafzal . Memang cekap dieorang menahan segala sepakan. Aku ada sekali jadi keeper. Pergh!sekali aku tepis, bergetar tangan menahan sakit..keke =P



Apapun gath futsal ni memang best..terbaik! =)










p/s:ada yang aku kenal blog tapi aku tak kenal bloggernya..adeih

14 Responses so far.

  1. Fizzo says:

    bile nk wat lg gath ni.. aduh terlepas pulak kali ni.. nnti kalau nak wat lagi, inform saya k.. tq

  2. Serol says:

    haha..1030 baru 4 org dtg. nasb baik ramai gak pastu.. kalau tak main passing2 je la.. lol

  3. tgu ae aku sehat
    hahaha

  4. nOWra says:

    wahhh sonoknye korang.. nape xde pom pom gal.. hehehehhe leh meriahkan suasana..

  5. aduh takde kasut gak..tapi korang main hebat2 betul berdesup bola gi

  6. zirconia says:

    bestnya ZE asyik join gathering je :D

  7. ZE says:

    insyaALLAH..=)

  8. ZE says:

    tak pun sorang jadi keeper, yang lain sepak sekuat hati untuk jaringkan gol..keke

  9. ZE says:

    ada sorg girl jer..girl2 ngah syok tido..keke

  10. ZE says:

    beli la bro, amik je kasut apa-apa..asalkan boleh sepak bola..=)

  11. ZE says:

    join selagi mampu nak join..=)

  12. arteentarmedi says:

    weh!dekat sangat lah dengan rumah aku!!!

  13. ZE says:

    nanti boleh la join kalo buat kat shah alam..=)

Share