Salam kepada semua,



Semalam aku menghadiri mini gathering blogger @ Times Square MeetUp . Jenuh jugak cari parking kat sekitar Times Square. Dah la aku bawak kerete. Nak tak nak, aku parking jugak dekat dalam Times Square. Boleh tahan jugak nak cari parking kosong, aku parking kat tinggal 8 kot..=)

Ampang Superbowl Times Square

Sampai di tempat bowling, baru berapa kerat yang datang. Lepastu joe ajak pergi solat zohor sementara menunggu yang lain datang. Dalam program start pukul 1, tapi tunggu punya tunggu pukul 2 baru start. Masa tu baru 12 orang datang dan tak buang masa joe teruskan program.



Respek dengan Azrul Hisham . Walaupun bertongkat, masih lagi mahu bermain bowling. Jangan tertipu dengan keadaan dia, tak sangka dia agak menyerlah semasa bermain bowling



Yang sebelah kiri ini Munsyi . Balingan dia agak laju macam keretapi dalam movie Unstoppable . Sekali dia baling, habis terabur pin..hehe

Yang belah kanan ini Joe . Joe ni pancing jer mula-mula. Sekali triple strike masa last-last. Saja dia simpan bakat untuk balingan terakhir..haha



Yang ini Cik Epal . Cik Epal pun join jugak main bowling. Penuh bergaya bila Cik Epal baling bola bowling. Ada sikit macam gaya Shalin Zulkifli dah.

Keputusan keseluruhan



Z - Zack Entry
A - Azrul Hisham
J - Joegrimjow
C - Cik Epal
A - Anis
J - Jaja



F - Farid a.k.a mofasad
M - Munsyi
Z - Izulman
K - Kina
A - Arina
R - Rose

Akhirnya tak dapat jugak nak mempertahankan title juara semasa Gathering Buka Puasa di Shah Alam . Nampaknya aku kene berusaha lagi pada masa akan datang..kekeke Kepada mereka-mereka yang tak sempat nak join main bowling , gathering akan datang sila datang lebih awal ok..=)



Selesai main bowling , sesi mengisi perut pulak. Lapar sangat dah sebab tak makan apa lagi dari rumah. Makan kat food court ajer. Macam biasa, attending akan diambil setiap kali perjumpaan blogger.



Aktiviti seterusnya adalah sesi memperkenalkan diri. Walaupun ada yang dah kenal tapi perkenalkan lagi sebab masih ada muka baru yang tak pernah tengok termasuk la Cik Epal . Sesi kali ini suasana memperkenalkan diri agak meriah dengan gelak getawa. Siapa yang ada masa tu, taw la macamana meriahnya..hehe



Untuk pengetahuan semua, sesi bergambar ni mengambil masa hampir sejam jugak la..hahaha Al-maklum, gadis-gadis punya keje la ni takkan laki lak kan..hehe Mana yang ingat tu akan lekat kat kepala, mana yang tak ingat tu beramah mesra la sikit antara blogger ok. Jangan sekadar update blog ajer.



Program tak habis begitu sahaja. Selepas itu, kami pergi karaoke di Pusat Karaoke News KTV, Imbi Plaza, KL. Masa ni Joe dan beberapa blogger tak dapat nak join sebab ada urusan lain.



Nyanyian pertama dimulakan oleh Tia . Memang mengancam suara Tia , memang ada bakat untuk masuk pertandingan menyanyi..hehe Tu belum Cik Epal lagi, memang terbaik la suara Cik Epal . Dua-dua suara meletop abis. Lepas tu dieorang ada program lagi, tapi aku tak dapat nak join. Itu saja.

Mereka-mereka yang telah menghadiri blogger @ Times Square MeetUp

joegrimjow
Http://joegrimjow.blogspot.com
@joegrimjow

munsyi
kokoro-no-haiku.blogspot.com
@munsyi

izulman (dkdm)
www.duniakuduniamu.com
@izulman

rose
www.gadisdanwanita.com
@nazihahisa

syazberry
http://syazberry.blogspot.com
@syazberry

MuJE
http://munzirshafie.com
@munzirshafie

Zack Entry
http://zack-hacker.blogspot.com
@zackentry

Faiz
http://mohamadfaiz.com
M0hamadFaiz

farid sadri
mofasad.blogspot.com

Gadis Kg Separa Bandar
www.nurrcahaya.blogspot.com

nasiha sakina
e-liex.blogspot.com

lylaROCKprincess
rockprincessbooks.blogspot.com
@ilarockprincess

arina
aradledashina27.blogspot.com
@adledash

akmalhilmi
akmalhilmi.com
@akmalhilmi90

Khairil Afzal
khairilafzal.com
@khairilafzal

zelo55
zelo55.com
@zelo55

sickchild72
sickchild72.com
@sickchild72

cik epal
http://cikepal06.blogspot.com
@cikepal

izee
http://norizee.blogspot.com
@Lovely_Izee

tia
http://crayzeebaybiey.blogspot.com

molmolla
http://kupasrah.blogspot.com
@molmolla

faizalpj
http://faizalpejay.blogspot.com
@faizalpejay

Azrul
http://azrulhisham.blogspot.com
@azrul_hisham

bard
badriothman.com
@En_bilis

azizan kadir
http://azizankadir.com
@azizan4444

Wan
http://suplover.com
@sukasup





credit gambar ROCKprincess's Books , Mofasad dan hp aku sendiri ..hehe



Nota:

Seperti yang dalam blog joe, ada blogger datang tapi mundar-mandir jer. Mungkin tak berapa kenal tapi tak kenalkan diri. Apa salahnya kenalkan diri dan kalau ada urusan lain tak mengapalah. Tak ada paksaan di situ. Terpikir jugak "blogger famous/top yang sombong atau sebaliknya?". Ini hanya tanggapan aku saja.

Tahniah kepada Faiz kerana sanggup datang dari JB untuk join sekali. Datang hari balik hari pada pukul9 malam. Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih.



p/s:ada blogger tu leh tertidur lak kat dalam karaoke..buat muka comel lak..hanya aku ngan Cik Epal dan beberapa orang yang perasan taw la siapa blogger tu..kehkeh

42 Responses so far.

  1. huhu..menyesal tak pegi..memang best kalau pegi..


    TVOTE ME OKEY!!

  2. zirconia says:

    nampak macam best je gathering nie ye ZE. entah bila boleh join nie. uwaaa :(

  3. tia says:

    besttt kann! next time mesti join lagi! hehe!

    err.. yang tetdo tuh comel ? tak pon! hahaha!

  4. faiz says:

    haha..ada yang tido ke? boleh plak dah..lain kali datang awl skit nak main boling...huhuu

  5. ZE says:

    terima kasih bro sanggup datang dari JB..=)

  6. ZE says:

    comel dalam kurungan..haha

  7. ZE says:

    bila ada masa, join la yer..=)

  8. ZE says:

    len kali leh la join yer..=)

  9. MuJE says:

    eh, aku rase die comel jerr....

  10. MuJE says:

    hahaha.... jap let me count, 7 link blog cik epal!
    ko memang kann... takpe2, tunggu post aku lak ye...lolzzzzzzzzz

  11. haaaa
    sape yg tertido tu???
    hhe

    len kali kena lawan lagi
    wohoo

  12. molmolla says:

    ngahahahah! aku tahu siapa yang tidur tu. yg kau dah gelak2.. siot jee :D

  13. Mofasad says:

    hai hackers! hahaha :)

  14. waaa...
    sorry xdpt join karok...
    mcm bleh nampak jerk saper yg tdo tuh...

  15. roxyzai says:

    waaaaaaaaaaaaaa...jeles2!!!buat laa kat kuantan=(

  16. cik EPAL says:

    hahaha saya tahu siapa yang sedap tidur dalam karoke tu :D

  17. ouhoo..
    kita pegi beza sehari pula..
    kalau x boleh jumpa juga ;)

  18. cik EPAL says:

    hahaha saya tahu siapa yang sedap tidur dalam karoke tu :D

  19. ZE says:

    sshhh, cik epal..ini rahsia kita kita..hehehe

  20. ZE says:

    len masa kita jumpa yer..=)

  21. ZE says:

    siapa yang nak handle kat kuantan tu?hehe

  22. ZE says:

    nampak sangat2..kalau tak caya, sila tanya cik epal..kehkehkeh

  23. ZE says:

    cis!sudah ku bilang..ggrrrr

  24. ZE says:

    shhh, jangan pecahkan rahsia..haha

  25. ZE says:

    rahsia..haha

    len kali aku akan berusaha lagi..hehe

  26. bile tengok entry korang2 ejoy2.. jelesh ni wawawa

  27. nazihahisa says:

    hahahha kau mesti sdeh kalah disaat akhir kan? joe melampau sgt strike 4 times in a row! superb! aku dgn izulman beredar nk kejar masa. next time we all join karok gak eh! >.<

  28. ZE says:

    memang enjoy habis..=)

  29. ZE says:

    haha..tak la sedeh sangat..target utama adalah lebih 100..joe simpan bakat, last minit baru tayang..hehehe

  30. wanblur says:

    saya tak tahu pun ada gathering. ingat korunk jumpa kawan2 sekolah. malus nak tegur.. sorry yer.. (p/s : ingat tak kournk lane 16 - 17. saya lane 18. budak bajet teror main bowling. hahaha ).

    remembered it??

    sonok tengok korunk

  31. ZE says:

    erkk??tak perasan la

    awat tak join kami??

  32. buyat says:

    tahniah2...

  33. seronok sgt lah tgk korang. sob3.

  34. ZE says:

    nanti kita jumpa di next gathering k..=)

  35. sonok dpt tgop uols jupe ramai2 camni walaupom not a big gathering. LG arap sangat dpt join another gathering plaks k.. keep it up! ;)

  36. ZE says:

    harap kita berjumpa di next gathering..=)

  37. Atokpantera says:

    bestnyaaa rugi x g ohh huaa

  38. cikcimi says:

    wahhh~ bestnye. banyak betol aktiviti korang. :)

  39. ZE says:

    nanti join next gath ok? =)

  40. ZE says:

    nanti join la next gathering ok..=)

  41. ZE says:

    update cepat..=)

Share