Salam kepada semua,



Rata-rata sekarang adalah cerita mengenai Facebook Akan Ditutup Pada 15 Mac? dan cerita yang masih panas Ana Raffali Juara AJL 25 dengan page Kami Tidak Bersetuju Ana Raffali Menang AJL 25. Kali ini cerita tak suka blogger popular.



Ni apa kes ni? Dah jadi trend yer sekarang buat page tak suka orang itu, tak suka orang ini. Tapi yang ini adalah page individu yang tak dikenali yang tak berapa suka dengan blogger popular iaitu Irine Nadia Marcelo.



Yang ini tak boleh nak ulas sangat. Nak taw apa masalahnya, korang kene la tanya sendiri dekat Irine Nadia yer. =)



Aku agak tertarik dengan komen Lagenda kodok Hijau di entry ini.

"biasalah tu.. bukan semua org suka ..seseorang tu.. dato siti pon ada org tak suka.. yang aku heran tu .. org yang bising tu berjaya ke hebat ker? org dia kutuk tu terus berjaya dan kaya.. henti hentilahh"

Betul jugak apa yang disampaikan oleh Lagenda Kodok Hijau itu. Apa la yang dia boleh dapat dengan buat page macamtu? Tak dapat apa pun.






p/s:dah macam edisi Terjah versi blogger jer entry aku ni..=)

18 Responses so far.

  1. zool says:

    Macam2 hal sekarang manusia ni.. dia tak boleh berjaya sibuk nak jatuhkan orang. alahai

  2. zirconia says:

    rajin ZE buat entri pasal hasad dengki semua nie eh. hehe. biasalah manusia mana pernah puas hati kan. lagi2 kalau ada yg lebih daripada dia. kita doalah semoga berubah :D

  3. shizu says:

    ceh,skali gua tertipu la dengan tajuk entry lu.gua ingat kan irene ni yang buat page page sengal tuh kat fezbuk.hahha

  4. Lassiegewdix says:

    ish . kenape lah dengan dunia ni kan ?
    harap jangan satu hari ade page kami menci lassie hazwani .
    ohhh tidakkkkkkkkkkkkkk *over :P

  5. micha says:

    kalo jadi baik, tak semestinya ada org suka,,,kalo wat jahat lagi la org tak suka...
    so as long as kita tak wat salah, xyah kesah apa org nak kata.... :)

  6. Rara says:

    manusia ni tak habis2 dengan perangai dengkinya.

  7. miss lolly says:

    adehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. gile ke ape.

    kedengki -.-

  8. serol says:

    ko tak bg link fb tu pun.hehe..

  9. hanys says:

    ni mesti kes jelesss~
    tu pasal benci2, haha! siyes klaka! takde faedah langsung!~
    haha

  10. Emieysandra_89 says:

    betol ape lagenda kodok hijau tu gtau..npe dok dengki ng klbihan org len,kejar sgt PHD buruk tu

  11. APi says:

    tak de keje la tu..
    nak kan publisiti..

  12. Princess MOMOY says:

    urmm...tak faham kenapa laa nak mengetor kan dunia blog dgn buat perkara mcm nih
    Beza Antara HARIMAU MALAYA Dan HARIMAU MALAYSIA

  13. tak baik nk dengki2...
    ;)

  14. Saifulazan says:

    stail betui.siap ada page haters.

  15. hahaha.. popular kejap irine nadia uh.. erm.. jap.. irine nadia uh mana lama tak nampak.. rindu lak rasa.. haha..

    da dekat setahun kita kenal kan ZE? tak terasa lak da nak masuk bulan 2..

  16. risiko jd org pemes, mesti kena kritik kn? yg kesiannya mereka tak hiraukan pun si pengutuk, tp makin liar pengutuk2 menyalak guna ayt..

    p/s: kenapa perlu dengki-mendengki, macamlah mereka kenal satu sama lain. aneh kan manusia ni?

  17. manusia yg dengki tu sbenarnya dia tahu yg dia tak boleh setanding hebatnya dengan orang yg didengki... tapi sebab nak tutup lemah je.... terus dia kutuk bagai....Cover kelemahan je sebenarnya tu... apa laa salahnya kan, kalau dia cuba meniru kehebatan & kejayaan orang yg didengki tu? Mana tau....berkat kesabaran... kehebatan dia lebih menonjol? Setuju tak?

Share