Salam kepada semua,



Cik Shida atau Cikgu Shida yang terkenal dengan lagu miming yang ada di youtube sekarang. Yang pasti ada yang tak suka dan ada yang tak kesah video tersebut. Apapun hanya Cikgu Shida yang lebih mengetahui apa tujuan dia upload segala videonya di youtube..=)

cikgu shida

Macam-macam style dah Cikgu Shida ni dalam videonya. Macam biasa la, dari segi hiburan bagi aku video dia agak boleh terima. Dari sudut sebagai seorang wanita dan juga kerjaya sebagai seorang cikgu, agak tak patut jugak la. Apapun dia bukannya ganggu orang lain pun. Video hasil dari lakonan sendiri. Ini pendapat peribadi aku la. Lain orang, lain pendapat.

cikgu shida

Aku agak tertarik cara dia lakonkan 3 watak dalam video ni..hehe =P



Agak-agak line slow, bukak la lain kali yer..=)

Apapun, yang aku nak cerita sekarang bukan mengenai video miming yang dihasilkan. Untuk mereka yang belum mengetahui, Cikgu Shida telah diundang untuk menghadiri ke program Dato' Siti Nurhaliza. Info ini diambil dalam Blog Cikgu Shida .



Cikgu ada buat video khas untuk Dato' Siti Nurhaliza tapi belum dimasukkan ke dalam youtube kerana mahu ditonton terlebih dahulu oleh Dato' Sitit Nurhaliza..=)

"Hello, aslmkm, saya Siti Nurhaliza, percaya ke?"
"Dah suara lemak merdu, tentu le percaye", sambil ketawe kecil.
Dan Dato' Siti memberitahu tentang program seperti yang telah diberitahu kepada cik sebelum ini,
"... saya kena percaya la ni yek?"
"... percayalaaaaaa... "kata Dato.


Hi hiii... sukanye dapat bercakap dengan penyanyi no.1 negara weh!

Untuk lebih lanjut, lihat entry ini - Dapat call dari Dato' Siti Nurhaliza .

Sumber Myravea














Apa kes dengan budak ni bangga dengan entry copy paste?

"yeah akhirnya blog aku ade jugak org visit xpyh dah nk pi promote n bw..huhuh". Lihat entry sebelum ini Blogger Baru Copy Paste Secara Melampau .








p/s:tunggu je la samada betul atau tak cikgu shida akan ada dalam rancangan siaran langsung di kaca tv..kalau ada apa-apa berita terkini aku akan post di blog ok..=)

10 Responses so far.

  1. cik aienz says:

    wow . dasyat cikgu shida
    rumah cikgu ni dkt je dgn tmpt sy

  2. ZE says:

    ok la tu..raya nanti leh la singgah rumah dia..=)

  3. Qlah_pisces says:

    hehehe lawak gler weh..
    hahahahah...

  4. zirconia says:

    fuhyoo dahsyat gak kalau dpt jemputan kan.

    eh bangga plak budak yg copy paste tu kan,

  5. RedBoys says:

    biar betik.
    terbaiklah. dapat undangan khas tu.

  6. ZE says:

    suka yer hng dengan cikgu shida..=)

  7. ZE says:

    lagi dahsyat bila Dato' Siti yang menjemput, bukan-bukan senang hehe


    entah la, budak baru la katekan..=)

  8. ZE says:

    undangan bukan sebarang undangan..
    ini undangan dari Dato' Siti Nurhaliza..=)

  9. myravea says:

    Thanks for da link bro :)

Share