Salam kepada semua,



Tak habis lagi penangan populariti Khairul Fahmi Che Mat ni. Tak cukup lagi ke meluat dengan Elia a.k.a Aimie Harmelia tu? Sekarang kakak kepada Elia juga kene tempias.

erin kakak kepada aimie/elia

Kakak Elia atau lebih dikenali sebagai Erin juga tak terlepas mendapat kutukan/kritikan. Tapi disebabkan kutukan/kritikan yang diperoleh, trafik kedua-dua beradik ni meningkat dari biasa. Senang cerita blog makin dikenali.

Blog Erin sedang hangat mendapat kutukan/kritikan dekat forum. Nak tahu lebih lanjut, KLIK SINI . Memang hangat tak hingat la kat forum tu. Macam-macam yang dieorang komen kat situ. Macam biasa la, lebih kepada keburukan dari kebaikan.

Erin dah pun jawab di ENTRY INI . Bila trafik naik, peluang untuk duit nuff kedua adik beradik ni memang cerah la..hehe







p/s:macam-macam perangai dieorang ni..

9 Responses so far.

  1. faiz says:

    adik beradik pun dapat tempiasnya..adehh..macam2

  2. Fieqilah says:

    haha. bes betol jdik fofular huhu

  3. Kakak elia says:

    Tq for ur entry. Dont worry, segala kutukan tidak akn diambik pusing krn itu tindakan plg baik. Ape2 pun tq gk coz u r one of d traffic sources ke blog i. Tq zack!:)

  4. ZE says:

    ur welcome..=)

  5. ZE says:

    best ke kene kutuk?hehe

  6. ZE says:

    dah sama-sama ada blog, sama-sama la kene..hehe

  7. da selalu sangat kena.. da lali dah..

  8. ZE says:

    banyak pengalaman ni..=)

  9. Tanpa Nama says:

    sebab tu la perangai makin teruk.. tak berubah2.. sebab orang tegur tapi tak ambil peduli langsung.. seronok pulak duit nuffnang masuk.. dapat duit hasil dari jatuhkan maruah sendiri sampai satu malaysia rasa jijik dengan perangai korang. sedih.! orang macam ni pown ada kat dunia ni. tak rasa malu, malah bangga dengan hasil yang diperolehi.

Share