Salam kepada semua,



Inilah manusia, bila dah tak dapat bila dah cemburu akan timbul la segala perasaan hasad dengki tu. Ini dengki yang busuk punya perangai. Kalau hati tu dah kotor kalau tak menjatuhkan orang lain tu memang tak sah.



Page ini dibuat oleh individu yang cemburu kepada awek Fahmi(penjaga gol Harimau Malaya/Kelantan). Sepatutnya tahun baru ni berubah la perangai yang buruk kepada yang lebih baik. Perbaiki segala kesilapan yang pernah dilakukan dan tingkatkan mutu diri sendiri. Ini?? Dia tak kacau orang lain pun, cuma cerita mengenai pakwe dia saja.



Rasanya ramai yang dah tahu bahawa Aimie @ awek Fahmi adalah seorang blogger. Link blog Aimie http://jejariruncing.blogspot.com/ . Tak dapat dinafikan dengan populariti Fahmi, Aimie semakin dikenali ramai begitu juga blognya.

Nak buat macamana, Fahmi pun akan bertunang dengan Aimie. Mesti ramai yang cemburu tapi ini cemburu buta. Busuk hati. Walaupun kita negara demokrasi tapi berpada-pada la sikit. Kalau tak suka, komenla kat blog dia jadi anonymous. Ini siap buat page meluat kat dia pulak. Dasar tak boleh tengok kesenangan orang lain.


Biar tuhan je balas "cash" orang macamni. 40 orang doa kat kau, InsyaALLAH doa akan dimakbulkan. Kalau tak suka baca blog dia, tak perlu la baca. Lagi ko baca mesti lagi meluat ye tak? Nampak sangat nak cari salah orang lain. Inilah manusia..







p/s:saranan aku, yang lain tu tak payah la nak "like" page tu..

29 Responses so far.

  1. Tuan Din says:

    tah, aku pun tak faham orang yg busuk hati nie..
    aku tumpang Doa orang yg busuk hati itu diberi pembalasan...

  2. Photosnap_production says:

    mengadenye nak meluat2 plak, mmg busuk hati.hope awek fahmi sabar taw:)

  3. Serol says:

    manusia ni mmg penuh dengan hasat dengki

  4. ciktomyam says:

    ape la. aku langsung tak minat fahmi tu. hahaha. panas tak hati peminat dye tuh:P

  5. Fantasyaxx says:

    heh..lawak betul la minah2 perasan yg dok meluat2 bagai ni..biar je la diorg ..doakan je la diorg bahagia..simple kann

  6. zirconia says:

    ada page gak eh. sebelum nie ada gak baca entri2 pasal dia nie. tapi malas nak amik kesah. hehe.

  7. syazberry says:

    ntah pape lah dorang nieeee.

  8. Nabiel says:

    mcm2 skrng owg dengki kan?huhuhu..
    xphm la owg Mlysia cmnie!!..aaaaaaa

  9. Nazirah says:

    gile la org-org nih..sume nak like, buat page pon

  10. wahidah says:

    ne namanya wat sesuatu tk guna akal pikiran yg ade..

  11. Princess MOMOY says:

    salam
    ramai yang tak suka si alia (nama GF Apex ni) sebab dia minah indon
    itu la puncanya
    hope orang malaysia tak ikut seperti penyokong dan media Indo yang mentaliti rendah
    semoga mereka bahagia....
    Buat Apex...Momoy yang ke-2 pun tak kisah tau. hehe...

    Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

    MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

  12. Syima_syaz says:

    thanks for the info...

    org tu maybe cita-cita nak jadi famous mcm elia tp tak kesampian... kesian!
    kalau sesapa yang dah follow elia mesti tau dia dah cerita pasal fahmi dah lama dah.sebelum fahmi jadi keeper kebangsaan.ish tak paham....

  13. Hanzo says:

    dah takde krja lain la depa tu nak buat page ngarut mcm tu..

  14. ZE says:

    tu la, mengade nak meluat..

  15. ZE says:

    taw takpe..hasad dengki dengan manusia memang tak dapat nak dipisahkan..

  16. ZE says:

    haha..tak minat takpe, fahmi ada peminat yg lain..kehkeh

  17. ZE says:

    haha..ni cemburu buta segala..

  18. ZE says:

    buat tak taw je..hehe

  19. ZE says:

    tah pape la kan..hehe

  20. ZE says:

    ni la jenis nak menjatuhkan bangsa sendiri..

  21. ZE says:

    kalo dah cemburu, macam-macam la dibuatnya..=)

  22. ZE says:

    PHD dia dah menutup segala kewarasan akal..=)

  23. ZE says:

    owh, lama gak tu..dari tak jadi keeper kebangsaan lagi..=)

  24. ZE says:

    biasa la, xde keje tapi nak cari keje..=)

  25. Fifiey says:

    macam2 gelagat dunia:D haiyya....

  26. meh ak like page ko~ hahaha

  27. ZE says:

    haha, thankz..=)

  28. ZE says:

    macam-macam lagi gelagat manusia..=)

Share