Salam kepada semua,



Pada 17/12/2010 yang lepas, aku ada join Giveaway Domain Percuma Dari Sumijelly & Sekilass . Ada lagi kontest yang aku masuk untuk dapatkan domain percuma ni. Entry sebelum ni pun dapatDomain dan hosting percuma dari MrNamie.



Akhirnya aku menang jugak domain percuma. Ini hadiah pertama yang pernah aku dapat sejak join dunia blogger ni. Menang pulak domain. Apa tu domain?Bagi yang tak tahu, domain ni bermaksud blog ada url dot com, dot net, dot org. Kiranya, blog aku ni bakal dot com la yer..hehe



No. 65 adalah no bertuah aku kali ini. Bukan menang domain sahaja, dapat 16 keping FOOT DETOX. Apa tu FOOT Detox?Rajin-rajin la google yer..kehkeh



klik sini untuk lihat keputusan penuh







p/s:alhamdulillah, rezeki awal tahun 2011..=)

17 Responses so far.

  1. congrats !
    nty nak letak nama domain ape ?
    tak share pun ? heee ~

  2. congrates dude

    http://gengblogger.com/v/323541

    sapewh nak sign aku??
    aku dah artis da nieh
    hhahaah :p

    http://akmalhilmiseksi.blogspot.com

  3. @Ery Farieha tak apa, cuba lagi..hehe

  4. @lassiegewdix ha'ah kan..takpe, nanti saya share dekat entry lain..hehe

  5. @akmalhilmi terima kasih bro..kehkeh

  6. APi says:

    tahniah..
    rezeki manusia macam macam..^^

  7. tahniah...nak foot detox 1 blh?

  8. @APi rezeki memang ada macam-macam..=)

  9. @loLaa_nurafizza macamana nak bagi?dapat pun belum lagi..hehe

  10. Anip says:

    wah, tahniah yer..hhehe, pakai la wp..best kot !

  11. @Aniptengah ondaway la ni, nak kene godek2 WP dulu..=)

Share