Salam kepada semua,


Perlawanan tumpuan malam ini adalah Totenham bertemu Chelsea. Kedudukan sekarang adalah Chelsea di tangga keempat dan Totenham di tangga kelima. Mampukah Chelsea mengubah nasib mereka kali ini dengan mengalahkan pasukan Totenham atau Totenham merapatkan jurang mata dengan mengalahkan pasukan Chelsea? =)

perlawanan tumpuan pasukan Chelsea melawan Pasukan Totenham dan Pasukan Manchester United melawan Pasukan Arsenal

sumber gambar

Pada malam isnin(pagi selasa), perlawanan tumpuan adalah pasukan Manchester United bertemu dengan Arsenal di Old Trafford. Berdasarkan carta, Arsenal memiliki kelebihan satu mata dan sekarang berada di tangga teratas dalam liga.

Pasukan Manchester United kali ini masih mengekalkan status tanpa kalah dalam liga. Walaupun berada di tangga ketiga, tapi kemampuan kemaraan pasukan Manchester United boleh melonjakkan pasukan berada di liga teratas.pasukan mana yang akan menang? =)p/s:menunggu mereka upload gambar mini gath di Times Square ..cik epal datang kot..=)

9 Responses so far.

 1. Rara says:

  pasukan mana akan menang? ni aku lemah nak teka2 ni. :)

 2. ZE says:

  kita tunggu keputusannya nanti..=)

 3. TAk berapa reti pasal bola ni...ok gak ada berita bola kat sini...bolehla tau info skit-skit.

 4. ZE says:

  sharing is charing..hehe =)

 5. zirconia says:

  sekarang orang sibuk dengan bola ke nie? patutlah students ku semua masuk kelas muka toya je. kes stay up lewat malam la nie ye.

 6. zirconia says:

  sekarang orang sibuk dengan bola ke nie? patutlah students ku semua masuk kelas muka toya je. kes stay up lewat malam la nie ye.

 7. ZE says:

  malam nanti bola pagi buta..tak mustahil ada yang akan tidur dalam kelas atau tak datang kelas..hehe

 8. zirconia says:

  ada yang nak kena bambu nanti nie. hoho.

 9. ZE says:

  bambu, jangan tak bambu..=D

Share