Salam kepada semua,


Gathering Gengblogger yang ke-2 telah pun berlangsung di Dataran Shah Alam pada 28 Ogos 2010(sabtu). Dengan hanya merempit sorang2, pukul 3 petang sampai di sana. Mula-mula tu memang macam tak ada arah tujuan. Maklum la, datang sorang pulak tu. Tegur pun tegur macam tu jer. Segan..segan..segan..hehe

Gathering Gengblogger Buka Puasa





Antara aktiviti pertama yang dijalankan ialah bermain bowling di Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Ada ramai blogger yang hadir di tempat bowling. Ada yang cam dan ada yang tak cam. Berikut antara mereka yang dapat dikesan oleh aku..=)





Yus, Faizalpejay, Khaizarien , baju putih(sila informkan sesapa yang taw)








Azrul Hisham, Atok, Khairil, gadis tudung hitam











Kumpulan dibahagian secara rawak oleh Joe sendiri. Tak sangka pula aku akan satu pasukan dengan Joe. Selesai membayar, permainan bowling diteruskan. Semua blogger mula menunjukkan aksi terbaik.






Ini point masa 1st game. Entah mana datang aura tiba-tiba jer aku perform 1st game game dan 2nd game. Mungkin sebab aku satu pasukan dengan Joe, Tia dengan Sheazy kot..hehe

1st game - 177 mata
2nd game - 157 mata

Selalunya aku tersungkur pada game pertama. Ini pun tak sangka la jugak. Walauapapun, blogger lain pun hebat-hebat gak..mampu memberi saingan..=)


Penutup aktiviti bermain bowling diakhiri dengan bergambar beramai-ramai. Jurugambar - Azizie

Nota;

*AriffShah tak sempat join bersama bermain bowling kerana ada masalah DSLRnya..jadi dia datang lambat dan terus ke dataran

*Mana-maan gambar yang tak ada link tu aku tak jumpa link dia..sesiapa yang tahu boleh la inform di ruangan komen

*Bagi ada blogger yang tidak ada dalam entry ini akan dimasukkan ke entry seterusnya..jadi, jangan risau k..aku harap dapat masukkan semua link blogger yang hadir..InsyaALLAH

*Kalau boleh nak jer masukkan semua cerita tapi kang tak pasal-pasal orang komplen gambar terlalu banyak yang tak habis loading page..jadi aku buat episod berdasarkan aktiviti

*Gambar akan ditambah lagi dari semasa ke semasa..

*Jika aku ada salah letak link, sila bagitaw k..



bersambung episod 1...



gambar credit kepada Azizie, Joe, Eazy Izzuddin



p/s:seronok sangat dapat bermain bowling dengan blogger lain..=)

20 Responses so far.

  1. zect says:

    gambar ang xde ke zack?

  2. nanti next gath aku turun dari kedah.. ahaks

  3. acececeeeh, siap berepisod
    hehe
    wot2,apsal letak gambar yg ku dapat 60 je tu? haha

  4. ni bro yg mantap asyik strike je ni.huhu..aku pon dpt 148 je 1st game.

  5. jeles la tak dapat pergi...
    da la tak sempat....balik rumah..
    huhu :(
    nape nie hah? asyik2 miss jerk :P emo sat
    hehhehe

    http://nash121.blogspot.com/

  6. wahwah.
    sekarang ni trend jumpa ngan blogger heh?.
    hehehe.
    baguslah korang dok dekat2..
    (:

  7. kenape darkbatman name SE?
    hohohoho

    thanx 4 de link :)

  8. Syima says:

    SE stands for? Si ensem kah?haha~
    best tak gath? tak dapat join sbb nak exam
    evntho kat s.alam je~
    Long pegi!! jeles. jeles.
    1st gath pon tak pegi. haih =(

  9. Atokpantera says:

    ado maso kito lawan one by one bro ahha

  10. ZE says:

    ok, bro..haha

  11. ZE says:

    rugi tak pergi..hehe

  12. ZE says:

    dulu ni nickname dia kat GB..=)

  13. ZE says:

    datang, jangan tak datang..=)

  14. ZE says:

    haha..gambar yg 2nd game ada tak?? =P

  15. ZE says:

    nasib je time tu..=)

  16. ZE says:

    knape tak pergi? =)

  17. ZE says:

    Tak semua yang dekat..ada dari kelantan, dari johor, dari melaka..dari pahang mungkin ada kot..=P

  18. ZE says:

    ada la..aku 1 team dengan joe..tak nampak ker??

  19. zirconia says:

    jelesnya tengok..huhu

  20. tia says:

    terbaikkkk! :)
    nak join lagi ouhh nex time! hehe!

Share