Salam kepada semua,


Entry lepas aku pernah join contest dapat domain dot com percuma dari dunia dayat dan tentang ikram . Walaupun tak menang tapi aku sudah mencuba. Kali ini aku nak ajak ramai-ramai kita join giveaway domain from melromeo dot com . Siapa yang bertuah pula kali ni? =P

contest

GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM
Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS
MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG
GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM

Ha, mereka yang telah di tag ini dipilih melalui sesukahatiakusendiri..hehe Terpulang kepada empunya blog nak join ke tak kerana tiada paksaan disitu. Harap boleh la join yer..anda telah di tag! hehe

Syarat & Peraturan

1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Domain From MelRomeo.Com“
2. COPY Ayat berwarna Merah diatas dan PASTE di blog anda. (PASTIKAN LINKBACK KE ENTRY INI)
3. Tag 5 Orang Kawan Bloggers
4. Comment Entry ini berserta LINK Entry anda dan Siap!
Easy Huh? Pemenang akan dikira menggunakan Random.ORG! Mungkin Anda Bertuah ? Siapa tahu ?
Hehe , Tarikh Tutup 30 November 2010!* GoodLuck And Enjoy Bloggers!

Syarat dia senang je bagi aku dan semua ayat di atas aku copy & paste terus dari blog Melromeo






Aku dah join, korang bila lagi? =)







p/s:exam akhir pagi tadi - masuk dewan dengan tekanan, keluar dewan dengan senyuman sampai ke pipi..exam dah habis..(^_^)

6 Responses so far.

  1. Lassiegewdix says:

    lassie dah join :)

  2. ZE says:

    semoga berjaya..=)

  3. zirconia says:

    waaa..dah habis exam ye. merdeka utk kamu! thanks tag me yep. nanti kalo senang boleh join. syarat senang je kan. hehe.

  4. gudlakkkkkkkkkkkkkk!!! =)

  5. Surihati_ku says:

    salam kawan..
    wah meriah sungguh sampi ke sini...

    semoga teman2 akan berjaya dlm contest tersebut..

  6. puteriqaizyan says:

    good luck ;D

Share