Salam kepada semua,

Sebelum apa-apa nak bagitaw dulu, terima kasih kepada yang membetulkan data untuk entry Blog Sudah Ringan Dengan Template baru . Berat blog yang sesuai ialah 100kb yer, bukan 100 mb..hehe..Terima kasih kerana membetulkan fakta itu..hehe..Aku bukan hendak menipu tapi mungkin kecuaian aku sendiri..mintak maaf yer kawan-kawan..huhu




Sudahkah korang melihat blog ini?? Simply Siti Nurhaliza Zone



Aku pon baru taw website ni dekat gengblogger..


Siti NurhaliJA??


Aku nak bertanya kepada korang yang tahu la, ni website yang ditubuhkan Siti sendiri ke atau ada orang saja nak sabotaj??Aku bukan apa, saja jer nak tengok website artis..mane taw leh la aku beli sekarung guni gincu ker..hehe..tapi SIMPLYSITI kan jenama kosmetik Siti?tapi bila aku bukak macam blog lak..semua pasal Siti ada dalam tuh..kalau nak tengok komen jangan cerita lar, beratus-ratus..tapi bukan banyak yang komen mengenai tajuk tuh, banyak yang asyik duk mengutuk kat dalam tuh lak..


Bagi aku standard la orang nak mengutuk tapi website tuh macam nak menjatuhkan..entah la, ni firasat aku jer..tapi tak semua yang mengutuk..ada juga yang backup siti..korang leh baca dan nilai sendiri..
















p/s:kalau betul tu website siti, ok la..aku pon tak rugi pon..cuma nak taw jer..aku baru terniat nak beli maskara ker, bedak sejuk ker kat Kedai SimplySiti..tapi kuar bende lain lak..mendoakan lebih baik dari mengutuk..wasalam

9 Responses so far.

  1. alahai..biasalah tuh.dia kumpul dosa tuh ngumpat byk ngat
    td da usha blog tuh..mcm2 ad..hihi

  2. aah semalam dah usha blog tu..tgk mmg byk komen..blog tu baru lagi ke dah lama..

  3. byk ngumpat ye? xnak tgk ar..

    tp klu bukan website betul, siapa yang buat tu elok2 la cepat betobat

  4. Farah Ain says:

    tu bukn blog siti lah.
    dah la eja name siti slah.klakar ;)

  5. haish..ni yg nk mrh ni.. *kipas susah mati siti* :p

    tak paham betul pe dorang dapat kalo ngutuk. ish ish ish..

    bkn dapat seguni gincu. seguni dosa lagi ada. :D

  6. ~ ReD ~ says:

    mak aiii..sume baik buruk pasal siti...sapa punya keje plak tuh??? saja nak cari populariti ke apa???

  7. sahsah bukan siti punya.
    hahak.
    nama pun salah eja.
    T________T

  8. cikTi says:

    ntah,
    xtah nk ckp,.,


    tp kalu tu mmg orang buat nk sabotaj siti,logik jgk..
    dah mmg siti femes..,ofkos lah ade yg jeles dan berhasadd..

  9. as i know, this is the real Siti Nurhaliza's website : http://sitizone.com/sz

    but about SimplySiti. i don't know yet.. the fakers are just wasting their time!

Share