Salam kepada pembaca sekelian,


Berdasarkan tajuk entry diatas ,mesti korang dah pikir apa lar cerita "main dengan mak mertua" ni..hehe


Hari ni aku buka nuffnang, saja nak tengok trafik blog yang makin merudum sebab blog dah lama tak update. Pastu saja aku bukak keyword blog. Yela, nak taw apalah keyword yang feymes yang boleh orang singgah blog aku ni..

Bila aku buka nak yang nak taw keyword ke blog...

mak mertua

bukan yang ini, yang bawah ni..hehe

mak mertua

Ha, tengok!orang boleh tengok blog aku melalui keyword "main dengan mak mertua"..haha
Gatal sungguh tangan korang ye. Aku rasa itu je keyword paling lucah ke blog aku kot..(lucah ke?) =P

mak mertua

Keyword paling banyak setakat ni maksud bulan kelahiran. Mesti korang nak taw apa la maksud bulan kelahiran korangkan. Korang boleh tengok kat sini Maksud Bulan Kelahiran .

Yang kedua, teknologi jepun. Sepertimana yang korang tahu, jepun adalah sebuah negara yang membangun. Banyak teknologi pelik-pelik telah pun mereka cipta. Korang boleh tengok disini Teknologi Jepun dan juga ini Japanese T-shirt ciptaan dari jepun juga diadaptasi dari cerita Dragon Ball. Dalam cerita Dragon Ball kan dieorang tak banyak bawak baju. So, dieorang wat macam kapsul jer(dasar pemalas)..hehe

Setahu aku, blog aku tak ada cerita mengenai rahsia(gosip)..hehe..yang ada hanya ini aja Rahsia Melalui Tulisan Dari Dr Fadzilah Kamsah .

Tak sangka, keyword oren pun ada yer. Jom dengar Kesah Buah Oren





Papepon aku akan cuba sedaya upaya untuk bermesra-mesra dengan keyword untuk en. google..=)











Itu saja kot untuk hari ini..sekian..




p/s:perut sudah lapar, nak makan apa malam ni yer??adesss

6 Responses so far.

  1. nasib baik x de tertinggal link yg tukang cari tu sekali :)

  2. uhuhu..keywords sy pon ngarut2 je ;)

  3. hahah.. mmg la selalu keywords yg ngarut2 jek.
    ntah pe la diowng nk cari.. =D

  4. SheY PuLL says:

    bhaye lah buat tajuk2 mcm 2 bro..:)

  5. haha, tak pernah lagi dapat keyword ngarut2 cam tu..hehe

Share