gambar hiasan sajer..=P







Pada suatu pagi, bertanya si isteri pada si suami:


Isteri :Abang tengok jiran kita yg baru pindah tu?


Suami :Kenapa?


Isteri :Tiap pagi sebelum pergi kerja, suami dia akan cium isterinya. Bila pulang
kerja, dia akan berikan isterinya sekuntum bunga mawar. Loving betullah
mereka. Kenapa abang tak buat macam tu?


Suami :Nak mampus cium isteri dia?!! Mana abang kenal isteri dia?'


Isteri :Abang ni..(si isteri merajuk terus masuk dalam umah)


Suami :Biar betul isteri ak ni..hish!, xnak ak(still blur)








-END-









p/s:tak ade moral, yg ada hanya story ajer..hrp2 enjoy yer..berikan pendapat/penambahbaikan/komen/kutukan membina =P diruangan komen ok?..selamat mengkomen yer..lalalalala =)

24 Responses so far.

  1. koru says:

    lol..lurus bendul punyer orang XD..tapi style gak a kan?

  2. si suami tak faham...~

    haish,susah jgk dpt husband cmni..
    hehe.

    ^.^

  3. Juz Wan says:

    lwak spontan bodo...ha3
    nie pn taleh bla..

  4. Juz Wan says:

    lwak spontan bodo...ha3
    nie pn taleh bla..

  5. amie says:

    wkakkaaakka..
    eh tak banayak bini bg izin camtu..
    gagagag.
    lurus bonar laki nye tuh..
    iskkk

  6. ZE says:

    thankz semua..=)

  7. adoiyai.sangat blur la suami beliau

  8. ZE says:

    EV : die memang blur..=)

  9. misunderstanding..hahahaaha ;)

  10. strawbweery : btul3x.=P

  11. beLLa says:

    memang x romantik tol hubby ye..
    xkn xphm kott..isk3

  12. bella : die mmg tak phm..=P

  13. (-_-")
    haish..
    ape nie..

  14. nurfaiz : awat?hang tak paham ka??xpe, tak pakse..=)

  15. bongok punya laki! layak kena lempang saja

  16. Wahidah says:

    si suami buat2 tk paham jer ne..huhuhu

    salam ziarah

  17. helena's says:

    bengong!ahahaha

  18. iman says:

    adeh..nanges dpt laki cmtu..huhu

  19. iman : nak nanges gak..huhu

  20. ...laki dia ni maybe kembar forest gump...

  21. lieya : kembar forest gump??mcmane tuh??=)

  22. adeyh..lau husband aku blur2 aku ta kesah....
    p kalo dye cpt tgkp nyer..aku kisah..ekekekekekeke

Share