Akhirnya blog aku sudah berusia 3 bulan..bukan 3 tahun yer..hehe


terlalu banyak yang perlu aku belajar lagi dalam dunia berblog ni..


aku agak jarang menceritakan kisah peribadi kerana aku sangat tak pandai nak mengolah ayat lagi..hehe


Follower


follower sudah mencecah 350 orang (diambil pada pukul 8.30 td)..thankz3x..=)


terima kasih kepada mereka yang mengikuti perkembangan blog ini..segala penghargaan anda semua akan dihargai...



tak mintak jadi follower pon, tapi kalo nak jadi follower pon tak kesah..tak ada istilah paksaan ok..=)


Tinggalkan jejak



kepada mereka-mereka yang menyinggah blog aku ni, tinggalkan la jejak anda k..


bukan ape, nak taw la sape la yang telah mengusha blog aku ni..hehe


kalo korang tinggalkan jejak, nanti aku singgah la balik blog korang k..trafik aku naik, trafik korang pon naik..=)


Mereka datang dari pelbagai tempat



walupon widgeo ni ade banyak gangguan die, tapi aku pasang gak..hehe


saje pasang sebab dapat la taw pengunjung2 aku ni datang dari mane..tak taw la betul ke takk..=P








ni semua atas jasa Geng Blogger jugak..kerana GB, trafik makin naik..=)






tamplate baru...




sepertimana yang korang nampak, aku baru je tukar template baru..tapi tak kompem pkai lagi ke tak..aku tukar ni pon sebab aku dah detect 3 orang pakai template yang same..adeih..


tapi nak mintak undian dari korang jugak..sila undi di bahgian sidebar sebelah k..kerjasama anda dihargai..hehe



jika ade pendapat, sila komen disini k Pendapat Anda






sekian..









p/s:terima kasih daun keladi..singgah2 la lagi yer..=P

20 Responses so far.

  1. hehe you bwu 3months da ade 350 followers. cool okayh? i da blogging almost a year pown 100followers pown ta cecah lg. hiks :P

  2. chah~ says:

    phewiittt... ni bdk djah 5 dtg singgah sini.. ahhaahhaa

  3. Khairi says:

    ntah ah. ish kau ni nak nunjuk ek? aku blog semenjak kuar unviersiti. skang dah nak dekat pangkat manager (menunjuk gak ar) tapi follower 150 je. tu pun kena paksa hahahaha.

    Anyway, cool blog beb, simple, nice.

  4. dulu pakai widgeo gak..tapi sebab byk pop-up windows keluar, maka stop guna...

    apapun tahniah la..keep on blogging :)

  5. cikwanik says:

    eleh.. yo yo o je follower tu mengikuti pekembangan belog..

    tade sangat pon.. leh kira kot T__T

  6. beLLa says:

    baru 3bulan da rmi follower en..great job!

  7. Tanpa Nama says:

    er ramai gak folower ko ,aku ni ada sorg jek yg follow..(mrendah diri) er nk kena paksa gak neh br ramai yg follow hihi

  8. de great bolgger ZE...

  9. waa...aku x smpai 2 blan lg...
    kire k snior lg la kan...hihi

  10. helena's says:

    entry kamu banayak lawak.dan saya suke itu!

  11. cyberboy says:

    powerlah hang ni zack,bru 3 month dh 3++,zack,backgroung kau tak lawa sgtlah,mai ah dtg kat blog aq cara yg senang dan mudh dan lawa dan cun punye..

  12. perh...follower 300++...
    cayalah...
    sure peramah org nyer nih...
    hee...

  13. waaa.......rajin gak post ahn..
    =)

  14. salam..dok ipoh ker??? kt mne??

  15. BH nak tggalkan jejak besor2..hahaha

  16. tahniah.. ramainya follower even baru 3 bulan...

    Jom Menyelam

    Tak Ada Duit???

  17. a'ah laa..
    baru 3 bulan da 350 followers??
    magic2..
    2 blom 3 tawon..
    huhu~

  18. cayalah kau.
    baru 3 bln dah ramai camni.
    keep it up!
    :)

Share