apa pendapat korang mengenai template baru ni?


lambat loading ke tak?


sesuai ke tak?















p/s:template dalam tempoh percubaan lagi..harap anda semua dapat beri pandangan/pendapat mengenai template baru ni di ruangan komen k..kerjasama anda diperlukan..huhu

22 Responses so far.

  1. simple but nice..
    xde laa lmbat loading..
    ok je..
    :)

  2. wewittt ! cepat je loading ! yeah !
    eh sedappp mataa memandanggg ! WOAH ! (:

  3. Armyrule says:

    simple dan kemas...baek punyer

  4. cikTi says:

    sedap mata memandang,,.,

    dan yg penting,.


    x lambat,.,

  5. xlambat load.
    tp cam simple sgt..

  6. Pisyek says:

    oh, patut letak screenshot yg lame juge.. baru leh buat perbandingan..

    =)

  7. eh ok..tak lambat loading pn...=)

  8. simple is nice..

  9. ade jenis simple.. tapi menarik..
    ade jenis simple.. kurang menarik..

    template nie dalam kategori ke-2.

    pandangan je ye.. hehe..

  10. setuju dgn annadzirah, kombinasi warna yg boleh mengelirukan mata pembaca...tiada pro and contra...semua nampak seperti sebuah padang pasir tanpa hujung sempadan...ceh, ayat falsafah yg xde kene mengena...hehe

  11. ok... nice blog. hmm... mesra pengguna.. hehehe.. apa ntah mesra pengguna tuh.
    anyway, ok la ni. mlambangkn gaya sorang laki yg bkjaya arkitek gitu.. yer ker arkitek??

  12. aku lagi suka yg ni zack.. tak berat nak loading compared to yg lepas punya.. ang cari kat mana template ni bro?? nak.. hehe

  13. salam..ola zack.template baru lagi simple,kmas n cepat loading. senang ckp yg neh lgi cool lah..:)

  14. simple...
    ptih, bersih dan suci...huhu

  15. Aiza says:

    yuhuuuuu.. nice background :))

    loading oke jek..

  16. e-man says:

    bro...loading agak low sikit laa...
    tp comel la template ko nih...
    amek kt mana?

  17. nursarah says:

    aku suka template ni sebab kaler putihhhhh!

Share