ZACK ENTRY

Yer, blog ku sudah sebulan..hehe



"Wei!kecoh la..baru sebulan pon nak kecoh..orang blog dah lebih setahun dah..xde kecoh2"



Ayat diatas mesti terpikir di kepale korang kan? kan? kan?..hehehe



Tapi aku tak peduli..


Kawan-kawan!blog aku sudah sebulan!hahaha

Blog aku mula dikenali umum pada 18 Disember 2009 (Maal Hijrah) *teror tak aku pilih tarikh..hehehe


Walaupun baru sebulan, follower aku sudah pun mencecah 95 orang..



"Kecoh jer, baru 95 follower..aku nye dah lebih seratus pon"



Rilek ar korang..jangan cakap macam tu..aku baru lagi..huhuhu




95 follower

Camera hp ku tidak jelas..huhuhu




Angka yang tidak disangka-sangka..




Aku ingat blog aku tidak mendapat sambutan..huhuhu




Kepada semua follower, terima kasih yang tak terhingga..jasamu akan

dikenang..aku akan selalu menjenguk blog korang(kalo aku free la)..hehe



Apapun aku akan cube yang terbaik untuk menjadi yang terbaik..



Terima kasih!(wat style alleycat)=)




-END-











p/s:korang support aku, aku support korang..korang follow aku, aku follow balik korang..=)


6 Responses so far.

  1. khairil says:

    tahniah la, keep it up

  2. mmg tak jelas guna hp. nape tak guna print screen je..ehhe

  3. Zack says:

    hehe..xtaw lak..=)

  4. congrats..da sbulan tp follower bduyun2..hehehe

    btw..sy da follow kamoo..
    sila2 la sudikn diri follow sy ye...
    tq.. ;)))

Share