Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

video banjir di Plaza Metro Kajang, metro kajang, metro kajang banjir, Plaza Metro Kajang banjir

Terbaru! Plaza Metro Kajang banjir. Bagi aku, ini mungkin musibah pertama kot(tak pasti) melanda Plaza Metro Kajang. Banjir di Plaza Metro Kajang ni boleh tahan jugak la, sampai masuk dalam bangunan Plaza Metro Kajang. Nak pulak yang tingkat bawah tanah, memang bertakung la.



Bukan Plaza Metro Kajang jer yang banjir, sekitar kawasan plaza pun banjir. Naik sampai tinggi tayar kereta tu. Kompem banyak la kenderaan yang terkandas. Dah la kawasan situ antara kawasan yang sesak terutama pada waktu puncak.



video banjir di Plaza Metro Kajang, metro kajang, metro kajang banjir, Plaza Metro Kajang banjir

Tiba-tiba aku terjumpa gambar dekat facebook, dan mereka mengatakan ternampak kelibat buaya di sekitar kawasan banjir ? aku pun tak pasti kesahihan gambar tu. Tapi kalau betul la kan buaya tu leh sesat ke darat, memang naya la kan..=.=

Dekat Semenyih pun hujan lebat sangat petang tadi, memang tak sangka la sampai boleh banjir dekat kawasan sekitar Plaza Metro Kajang. Tapi dikatakan banjir tersebut telah surut.


kata Zack Entry : kalau kat kawasan umah aku ni kalau petang mesti hujan jer..harap tak naik tinggi la sungai dekat belakang umah ni..=.=

21 Responses so far.

  1. Tanpa Nama says:

    jaga jaga nanti kena makan buaya pula

  2. syamimi says:

    buaya tu lebih besar drpd kereta kancil tu?

  3. iyou says:

    nampak mcm fake je.. hehehe.. air dalam tuh... klu ikutkn buaya yg tgh berenang x lah timbul mcm tu sekali... at least nmpk kepala n duri2 bdm je eh gak caya...

  4. Mr.PinGu says:

    seramnya ada buaya

  5. wow. siap ade buaya lagi. tp itu buaya betul ke. video takde ke?

  6. Nabiel says:

    pehhh..xtau lak dkt sne smpi leh naik air gitu..huhu.bhye jgak.
    buaya fake tu,ntah kayu balak mne ntah..hahaha

  7. errr.. entah la.. kalau betul2 punya mmg bahaya la.. tapi maybe fake kot.. hehehe..

  8. My goodness!!!I am really satisfied with the writer.It is like he authored them which I experience in my everyday life.I trust people study this site and adhere to the elements you have said.

  9. Ni gambar fake je kan bro? :)

  10. Thanks for the blog really amazing everyone could receive information really well? I have a presentation that we're working on and I went to the external structure of information, I do not believe that I've read really what this story is not just the same way as this is not the same quality.

  11. I'm really inspired with your writing talents well with the structure for your weblog.keep up the nice quality writing, it's uncommon to look a nice blog like this one these days.

  12. My goodness!!!I am really satisfied with the writer.It is like he authored them which I experience in my everyday life.I trust people study this site and adhere to the elements you have said.

  13. Ingat kan dalam video ni ada nampak buaya nya.. mcm tu sekali banjir kt kajang ye.. abis shopping complex.. rugi cina2 kt sana

    Entri Terbaru saya:
    Bagaimana Mahu Meningkatkan Keyakinan Diri

  14. buy likes says:

    I have been curious about being an Amazon Affiliate habitually. I have tried to read about it but I got bored. We have to manage this beginner we are contemplating. thank you for giving us the essence of the

  15. Here are some of the best information I got from your blog. A friend had recommended to visit this blog. One very good

  16. Remember there is visible in the video ni his crocodile .. mcm tu kt awning flood once ye .. abis shopping complex .. cina2 kt loss there

  17. Tanpa Nama says:

    Nude Victoria Beckham Fucking. [url=http://darklordclothier.info/2012/02/looking-for-nude-model-for-your-forthcoming-shoot/]darklordclothier.info/2012/02[/url]

  18. kisah benar ni...bujabg senang kat serawak makan biawak..jadi stamina kuat sampai kajang

  19. Dewi Aja says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Share