Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

hacker, anonymous hacker, hack laman web/blog

Seperti kebiasaan, Indonesia akan hack laman web/blog dari Malaysia. Tak kira la, Malaysia menang ke, Malaysia kalah ke. Kalau mana yang sifat benci kepada Malaysia dah sebati dalam diri tu, mereka tak akan terima kenyataan kekalahan semalam.

Berikut adalah laman web/blog yang di hack selepas Malaysia menang kepada Indonesia melalui penentuan sepakan penalti

Ini jer kot yang aku dapat, tapi mungkin ada lagi.Akaun personal facebook Heliza Helmi juga di hack

Heliza Helmi - Lirik Lagu CUMA AKU

Ha, yang ini pelik sikit. Disebabkan ghairah terhadap sukan bola sepak, akaun facebook Heliza Helmi telah di hack. Dari ikut penggunaan bahasa yang digunakan, berkemungkinan ini adalah hacker dari Malaysia sendiri kot. Tujuan dia adalah dengan menggunakan akaun facebook Heliza Helmi untun mengupdate mengenai bola.

Bagi yang belum mengetahui, ini adalah akaun personal milik Heliza Helmi KLIK SINI. Macam biasa la, akaun tu dah penuh. Tak perlu la nak add..^^,

Info ini berdasarkan komen di wall milik Heliza Helmi juga, ada mengatakan memang Heliza Helmi tidak dapat nak log in. Jadi si hacker ini dengan tanpa rasa bersalah menghupdate segala mengenai bola di status. Menurut kata hacker ni la kan, akaun ini akan diserahkan pada 26 Nov 2011. Entah betul ke tidak nak serahkan tu..=.=kata Zack Entry : Kenapa Heliza Helmi ? tak paham betul aku..

p/s: gaya bahasa macam budak sekolah..

2 Responses so far.

  1. heliza?? kenapa dia? adesshhhh.. cian nye... :(

Share