Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Biodata Nazmi Faiz, Nazmi Faiz, Muhamad Nazmi Faiz Mansor

Nazmi Faiz atau Muhamad Nazmi Faiz Mansor semakin menjadi sebutan orang ramai. Nazmi Faiz yang berusia 17 tahun juga merupakan pemain yang membantu Malaysia memenangi emas di Sukan SEA di Indonesia. Kehebatan Nazmi Faiz juga terserlah apabila berjaya menyumbat gol dari luar kotak penalti.



Nazmi Faiz semakin hari semakin dikenali. Bagi yang hendah mengenali Nazmi Faiz dengan lebih detail, berikut adalah biodata atau sedikit info mengenai Nazmi Faiz

Nama : Muhamad Nazmi Faiz Bin Mansor
Umur : 17 Tahun
Tarikh Lahir : 18 Ogos 1994
Tempat Lahir : Kuala Lumpur
Posisi : Pemain Tengah
Kelab : Harimau Muda B

Kalau nak diikutkan, kelincahan Nazmi Faiz ni macam Kunalan jugak. Kalau nak disamakan dengan pemain luar, Nazmi Faiz juga boleh dikategorikan Fabregas Malaysia. Memang terbaik skill dan hantaran Nazmi Faiz ni, tapi malam ni gol dia memang antara yang terbaik atau boleh diklasifikasikan sebagai gol kelas A..^^,



kata Zack Entry : ramai yang kecewa dengan kekalahan Malaysia malam ini..=.=

4 Responses so far.

  1. Nabiel says:

    ko peminat dia ek?hehehe=P

  2. Hey, btw aku pun minat giler ngn nazmi faiz ni!!! Badan jak kecik tapi smangat kuat! Btw,I like ur blog :D

  3. I feel really inspired by your writing talents with a good structure for your weblog. keep up good quality writing, see the rare good/blog like this these days.

  4. Dewi Aja says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Share