Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,



Secara tiba-tiba aku punya akaun facebook tak boleh dilog in atau diakses. Adoi, ni memang sengaja menimbulkan kemarahan ni. Baru sekejap aku pergi buat milo, tiba-tiba tak boleh nak log in. Pekejadahnya milo dengan facebook ni. Ni yang nak "period" ni..haihhh

Aku tak pasti samada akaun facebook aku kene hack atau tak. Kalau aku ada update status selepas status "layan Johnny English lakonan Mr Bean di tv3" ni, maknanya itu bukan aku yang update la yer. Aku tak pasti lagi betul-betul akaun fb aku kene hack ke tidak.

Jenuh dah aku log in banyak kali tapi still tak dapat jugak. Bila klik forgot password, dia akan hantar code untuk reset password dekat email dan hp. Masalahnya aku terlebih ingat password kot, apa yang salahnya..haihhh Nak tak nak kene tunggu la esok macamana..


mood : "period" =.=

3 Responses so far.

  1. EYQASARA says:

    alooo cian.. nsib2... sabo ye...

  2. FiM here! says:

    hurm cam kene hack jerk

  3. I m very happy to hear that Facebook Allowed boy Log in.This is very good feature of Facebook and this is very beneficial for boys.I m very impress with this posting.

Share