Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

kes pembunuhan, bunuh denan pisau, senjata membunuh

Harini kecoh dekat kawasan perumahan aku ni kerana dah berpuluh tahun tak pun ni pertama kali berlakunya kes pembunuhan. Petang tadi pun ada beberapa buah kereta polis ulang alik kat kawasan perumahan ni. Mati-mati aku ingatkan polis ni nak buat road block..=.=

Mengikut cerita yang aku terima, mangsa seorang perempuan India mati dibunuh selepas rumahnya dirompak. Tak pasti apa pangkat mangsa tersebut sebabnya adik cakap adik dia yang mati, mak lak cakap mak dia yang mati. haihh.

Mangsa mati dengan cara kepalanya dihentakkan di kolah dan barang kemas yang ada pada badan mangsa juga dirompak. Aku pun tak sempat nak pergi intai tempat kejadian sebab dah nak maghrib. Esok baru pergi tengok kot.

nurul hidayah

Pembunuh yang disyaki mungkin juga berbangsa india. Apa yang merisaukan keluarga aku ialah adik bongsu aku yang last ni, Nurul Hidayah. Dia ni dah selalu terlepas keluar walaupun dah kunci pagar. Walaupun dia bukan budak pemulihan yang hyper, tapi dia jenis silent. Taw2 dah ada kat luar..bahaya..=.=



Kata Zack Entry : Jangan sampai orang kampung dapat, esok memang dia tak sempat tengok dunia la jawabnya..^^,

5 Responses so far.

  1. paihujey says:

    betul yg dalam tv3 tadi..mati pastu kena seret masuk dlm bilik air ada kolah..

  2. deeya says:

    dunia sekarang...dalam rumah sendiri pun bahaya..apatah lagi di luar

  3. memang seram...! T___T

  4. dah macam2 jadik...dah naik penim ngn dunia sekarang

Share