Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Keputusan Pertandingan Hias Laman Web Utusan Malaysia

Keputusan Pertandingan Menghias Laman Web/Blog sempena Kempen Sayangi 1Malaysia dan Kibarkan Jalur Gemilang 2011 telah pun diumumkan.(info lewat sikit) Aku taw dah pasal pertandingan ni dan dah 25% hias dah, pastu berhenti sebab bengang dengan Adobe Photoshop..kehkeh ^^,

Tahniah kepada blogger yang utama yang menang RM3000. Bagi pemenang kedua, dapat RM2000 dan pemenang ketiga pula RM1000. Ada 3 blog yang dapat saguhati dan masing-masing dapat wang tunai RM300. Memang kreatif habis la design dieorang ni. Kalau aku masuk, kompem yang ke berapa ratus tah. Jom singgah blog mereka.

Pemenang Utama - Blog Zarudin Photoblog



Pemenang Kedua - Laman web Pixie Studio



Pemenang ketiga - Blog Si Bintang



Pemenang saguhati - Blog Tuan Nor Sidiq Tuan Ludin



Pemenang saguhati - Blog Nurnabilah Sulaiman



Pemenang saguhati - Blog Nurhazirah Ahmad Sabri



Cantikan kan design dieorang dan sebab itu la dieorang layak menang hadiah tu. Tahniah sekali lagi kepada yang menang. Pertandingan ini disertai oleh 400 penyertaan dan mereka yang diatas ini yang telah dipilih sebagai pemenang. Tahniah sekali lagi. rugi tak join

Rujukan Utusan Malaysia




Kata Zack Entry : minat design tapi tak berapa nak reti..haihhh

4 Responses so far.

  1. semuaaaaaaaa cantikk! macam mana la edit~

  2. Nabiel says:

    terbaek la smuanye!huhu

  3. Dawa says:

    dah la dpt hadiah lumayan, dpt publisiti free drpd utusan plak tu. mmg berbaloi

  4. Mr Pixie says:

    Salam,

    terima kasih kerana review mengenai topik ini :) Salam perkenalan dari Team Pixie Studio.

    Mr Pixie
    http://www.pixiestudio.com.my
    FB : http://www.facebook.com/pixiestudio

Share