Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Ucop Wilcha - Soley Soley

Ucop Wilcha atau nama sebenarnya Syed Mohamad Asri dan nama komersialnya pula ialah Shy8 semakin hari semakin popular dan semakin dikenali semua. Tak habis lagi ker fenomena Ucop Wilcha ni? Sampai ke hari ini masih Ucop Wilcha menjadi sebutan dan bahan lawak semua orang. Kat bawah ni nak share video Ucop Wilcha - Soley Soley bagi mereka yang belum tengok lagi.

UPDATE! Video Ucop Wilcha dan Scha Al Yahya di rancangan Fuhhh! TV3



Kepada yang tak tahu mengenai semalam, Ucop Wilcha telah dijemput ke rancangan Fuhhh! di tv3 kul 11 semalam. Rancangan Fuhh! yang dikendalikan oleh Awal Ashaari juga dihadiri pelakon Scha Al Yahya.

Untuk pengetahuan semua, Ucop Wilcha Bapa Saudara Scha Al Yahya. Terkejut la Awal Ashaari yang merupakan "kekasih" kepada Scha Al Yahya. Tersipu-sipu Awal depan Ucop..kehkeh Apapun, Ucop Wilcha memang terbaik!




p/s:memang terbaik la bila Ucop nak sebut soley soley, lawak habis..^^,

14 Responses so far.

  1. hahahaa.....kntoi Awal!

  2. tengok la nama usop..kan ada syed tu...scha lak sharifah...set2 mereka lah tu..haha

  3. eh ye ke???mmg btul bapak sedara dia ke??hak hak..

  4. EYQASARA says:

    larh yeke... patot laaa.. dua2 sempoi... pandai berlakon.. suke2!! ;)

  5. jom lihat gambar family ucop wilcha di blog sy..=)

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/04/gambar-ucop-wilcha-bersama-isteri-dan.html

  6. oh.. rupa rupanya ada kaitan....

  7. wah...sama entri.... http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/usop-wilcha-dan-scha-al-yahya.html

  8. sape stuju, angkt tgn mcm sy..
    hehe..

    tu la.. ika pn dgr crite psal scha ngn ucop ni..

    tp, rugi x dpt tgk mlm td..

  9. hahah gila famous usop wilcha nih...

  10. NuReLLe says:

    lawak die evergreen..sbb tu fenomena usop ni ssah nak abes...:)) sape setuju????? hikhikhik

  11. haha..sempat amik pic ngn usop wilcha aritu.
    de upload kt blog http://noneyloveswhite.blogspot.com

  12. CikBulat says:

    soley soley!! sole ley! soley soleeeyyy~

  13. lahhh, patot la muke lebih kurang je.,

  14. I have just started a Video Blog on youtube, but as I am new to the whole thing I don't have many people watching my videos. Does anyone have any suggestions as to how I could get my videos to become a bit more popular? Thanks

Share