Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Maharaja Lawak

Maharaja lawak minggu kedua telah pun berlangsung semalam. Peserta bagi minggu kedua Maharaja Lawak ni ada yang semakin lawak, ada yang maintain lawak dan ada semakin tak menjadi lawaknya. Berikut adalah komen aku bagi Maharaja lawak minggu kedua.

1.XN3
-tak best
-tak lawak
-tak menjadi

2.Jihan
-tak best
-kureng

3.Alex
-lawak tandas
-boleh tahan lawaknya
-ok la

4.R2
-best macam biasa tapi sorang jer yang menyerlah lawaknya
-boleh tahan

5.Amir
-macam biasa bosan
-ntahpahape
-peserta paling awal habis
-topik mengenai kereta lama dan kereta baru

6.Man
-best
-menarik
-ada gaya

7.Jambu
-memang lawak
-memang menarik

8.Sepah
-BEST!
-TERBAIK!

9.Nabil
-BEST!
-TERBAIK!

10.Jozan
-BEST!
-TERBAIK!

11.Wai
-lawak tak sampai
-setuju dengan juri kumpulan macam tak berapa serasi nak berlawak
-tak best

12.Balas
-yang ini best
-agak menjadi

Nota
1.Trademark Amir dah tukar jadi "Ya ALLAH?". I'm sorry tu dah tak menjadi.
2.Sepah, Nabil dan Jozan. Tak ada ungkapan yang dapat aku berikan. Antara yang terbaik.

Persoalan

Kenapa nak umumkan penyingkiran minggu kedua pada minggu ketiga? Cuba bayangkan korang dah ready untuk persembahan dan sebelum buat persembahan, anda diumumkan tersingkir.Kesian kot dah siap untuk persembahan pastu tersingkir sebelum buat persembahan.

Kata orang

Itu taktik nak suruh langgan ASTRO WARNA




p/s:aku tak langgan astro WARNA, adakah ini review yang terakhir rancangan Maharaja lawak dari aku? ^^,

8 Responses so far.

  1. eh, aku xd astro la wei..huhuhu..nk kne g mamak ker?

  2. aku xde astro.. sedih

  3. Tanpa Nama says:

    donlod kat teamaryzs.com

  4. NuReLLe says:

    kul 945 nak g mkn kt ampang tgok belambak lg kereta bratur nk msuk finas..gle smngt dorg...gugugu..:O

  5. A great show and so hilarious.Tons of laughter make my stomach feels to burst out. I prefer to love JOZAN, NABIL and SEPAH. Their jokes are still my favourite till now.

  6. You post an nice blog here,thanks for sharing this blog with us...

  7. Maharaja Lawak Terbaik. Mari imbas kembali persembahan terbaik mereka ketika Maharaja Lawak dan lihat komen para peserta tentang sketsa yang mereka persembahkan.

  8. R2 mmg tak patut keluar..patutnya dua orang tu lagi layak..

Share