Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,



Hampir 2 minggu tak update blog, rasa macam dah layu jer mood.(rileks la, ada orang sebulan tak update rileks jer) Ni yang leceh ni, dah tertinggal banyak pastu nak kejar balik. Tapi dalam tempoh "bercuti" online ni, ada la perancangan yang telah dirancang. Harap-harap menjadi la..^^,

Dah setahun lebih aku menggunakan maxis broadband, tapi yang ini paling teruk sekali sebab tak ada line. Bukan broadband jer tak ada line, maxis punya line kat hp aku pun tak ada line. Aku ingat semua orang kene, rupanya kawasan kampung umah aku jer kene..adess

Semalam berita gembira kepada pengguna Maxis di kawasan kampung(rumah) aku ni, dengan secara tak sengaja line maxis dah ok. Dengan itu, broadband pun boleh digunakan. Tension jer line maxis takde, dah la umah ni banyak guna no Maxis.(no celcom ada, tapi macam tak ada pun takpe)

Banyak infomasi yang aku terlepas dalam dunia blogging..haishh

22 Responses so far.

  1. cepat2 kembali berblogging^^

  2. z says:

    welcome back :)

  3. Fakhrul says:

    perghhh! mana ko menghilang wei?

  4. welcome back abang Z..
    bese a kita ni salu bz kan??

    saya pun jrg update..huk

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/gores-dan-menang.html

  5. Tanpa Nama says:

    My partner and I really enjoyed reading this blog post, I was just itching to know do you trade featured posts? I am always trying to find someone to make trades with and merely thought I would ask.

  6. I want to get into blogging, and I hear WordPress is the better way to go. However, I see that you have to download software from WordPress to create a blog with them. My question is, after you have the blog up and running, can you update the blog from any internet-connected computer or do you have to do it from a computer running the software?

  7. 2la...xtaula asal skang ni cam bizi lebih je

  8. Gayah pon jarang gak update.. tp salu g skodeng blog kawan2 yg rajin update..huhu

  9. I can update my blog, pages, but each page keeps the same date up the top which is almost a year ago! I'm not talking about the main page, where my posts go and each post has a date. I'm talking about the other pages. I don't want to create new pages as they have good google rankings.

  10. selamat berblogging kembali! hiks

  11. How do I update my blog with Rss feeder like google reader? Can anyone help me. Im using blogger....please help

  12. Anda perlu mengupdate blog anda kerana sumber pengetahuan yang hebat sehingga update blog akan seefisien mungkin.

  13. tawu takpe. contohnya eciz. da kat setahun tak update. hahah! baru laaa ni nak aktip balik. still oke kot. kuang kuang kuang

  14. I was very pleased to find this site.I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you post.

  15. I just love to read this blog post and thank you for another great post. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect way of writing?

  16. Speed with precision is an ideal combination that every company strives to attain. Now this combination is pretty simple to strike with Zoho Projects. For more details, log onto www.zohoprojects.com

  17. pki le celcom broadband ke p1wimax ke.. celcom coverage luas je..

  18. fyna says:

    fyna xselalu sangat update..hehe..

  19. Vitamix says:

    Tidak, itu hanya sebuah periode yang tidak teratur. banyak gadis pengalaman ini jadi jangan khawatir. Aku menerjemahkan ini ke dalam bahasa indonesia karena aku yakin jika anda memahami bahasa inggris. suara saya untuk jawaban terbaik.

  20. yakin jika anda memahami bahasa inggris. suara saya untuk jawaban terbaik.

  21. I'm talking about the other pages. I don't want to create new pages as they have good google rankings.I update my blog with Rss feeder like google reader? Can anyone help me. Im using blogger....please help

  22. Great post, mate.I am definitely glad to go through the content here and I have you bookmarked to check out new stuff you post.

Share