Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

trafik blog

Trafik slowmotion down macam baby mengantuk sebab 2 hari tak berupdate..hehe Entry lepas, aku ada cerita mengenai trafik sesat dari microsoft. Kali aku nak cerita mengenai trafik sesat lagi. Terpikir lak macamana la boleh sesat backlink ke blog aku ni..:)

trafik sesat

Perhatikan link yang dipetakkan. <--betul ke ayat ni? :)

aduhaimatematikku.tipspeperiksaan.com

maths-panas.nicepro.net



Kalau korang klik 2 link tu, korang akan ke laman web kertas soalan ramalan matematik? Alamak aih, jauh benor sesat ni..haha Dah 5 tahun aku tinggalkan dunia persekolahan. Mencari-cari jugak aku, mana la sesat backlink ke blog aku ni. Kalau korang jumpa, bagitahu aku la yer. Mungkin aku terlepas pandang ke kan..:)



p/s:juara liga tersungkur yer?ehem-ehem..:P

7 Responses so far.

  1. maybe soalan dia 'sila ke blog ZackEntry' ehehehe

  2. kadang2 terjadi jugak trafik sesat ke blog kita...
    cuba check pada blog list mybe ade blogger yg buat tajuk yang hampir sama dgn org google...

  3. @Zairie Husin perghh, ada ke soalan macamtu? teruja gak kalau betul2 ada..haha

  4. @Belalang Hijau taktaw la macamana sesatnya..:)

  5. kalau entri ada perkataan matematik.. mungkin itu puncanya..
    takpalah.. sesat mencari ilmu.. bukan macam blog akak.. sesat mencari blog lucah.. hu3

  6. kalau la ada entry matematik tu, rasanya tak pernah buat kot..jangan kata blog cikgu jer, blog saya pun ada sesat keyword lucah..kehkeh

  7. ss punye pon ade jugak keyword tu..hahahaha pelik2..

Share