Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Maharaja Lawak

Senarai 12 peserta Maharaja Lawak telah pun tersenarai. Ada yang masih tak tahu dengan Maharaja Lawak? Maharaja Lawak merupakan sebuah rancangan realiti pencarian pelawak terunggul di kalangan yang terhebat. Kesemua bekas finalis Raja Lawak dari musim pertama hingga kelima akan kembali berentap dengan lawak jenaka mereka bagi merebut gelaran juara Maharaja Lawak.

Rancangan ini akan dikendalikan oleh bekas pengacara Akademi Fantasia iaitu Dato' AC Mizal. Para peserta diberi kebebasan untuk beraksi secara solo ataupun berkumpulan. Rancangan ini akan disiarkan secara langsung bermula pada 1 April 2011 di Astro Warna (Saluran 132) dan siaran serentak di Astro Prima( Saluran 105).

Peserta no.1 - Alex

Maharaja Lawak Alex

Peserta no.2 - Amir

Maharaja Lawak Amir

Peserta no.3 - Balas

Maharaja Lawak Balas

Peserta no.4 - Jambu

Maharaja Lawak Jambu

Peserta no.5 - Jihan

Maharaja Lawak Jihan

Peserta no.6 - Jozan

Maharaja Lawak Jozan

Peserta no.7 - Man

Maharaja Lawak Man

Peserta no.8 - Nabil

Maharaja Lawak Nabil

Peserta no.9 - R2

Maharaja Lawak R2

Peserta no.10 - Sepah

Maharaja Lawak Sepah

Peserta no.11 - Wai

Maharaja Lawak Wai

Peserta no.12 - XN3

Maharaja Lawak XN3

No peserta ni aku letak ikut sesukahatiaku jer. Apapun kesemua peserta yang akan bertanding semuanya memang terbaiklah. Saingan sengit kalau dilihat dari semua bakat yang telah dipertontonkan. Siapa Maharaja Lawak pilihan korang yer?

untuk lebih lanjut, lihat sini Fan Page Maharaja Lawak

p/s:yang ini memang kene tengok..^^,

16 Responses so far.

  1. Yuyu Suka Jozan & Man je ^^

  2. aku suka jozan nga sepah..balas tu rasa cam menyampah je..ha3

  3. dah tau spe mnang. mesti jozan lahhhh. lawak tak penah basi .;)

  4. waaaaa..suke2!!
    opkos nesa sokong jozan! i luv zizan!! (over sgt) :PP

  5. JOZAN hokay. dorang mmg terbaik! haha~

  6. opkosla JOZAN.hehe

    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/ciri-wanita-yang-patut-lelaki-pilihpart.html

  7. zool says:

    Macam Jozan boleh menang tapi adakah Nabil akan meletup kembali dengan idea macam ketika kat Raja Lawak dulu?? atau idlan pon pon lebih hebat bergabung dgn Kechik?? tgk je la camne

  8. pilih jozan bole? tgk gmbr dia pun da rs lawak.. kekeke..

  9. Tanpa Nama says:

    haiyyoo boleh lagi tanya ke?
    mestilah JOZAN!!

  10. qin says:

    jozan jgak..dorang t'baik!!

  11. knapa kumpulan charm x join ek.. suka along dgn yg pendek tu.. wee

  12. mmg Jozan lah.. diorg terbaik ! hehehe....

  13. SW says:

    suka man , balas , r2 , sepah dengan jambu

  14. Amierah! says:

    Jozan lah , dia terbaik ! ;)

Share