Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Tm Net Logo

Internet slow? Sekarang ada ramai yang komplen internet tiba-tiba slow. Tapi aku punya maxis broadband laju jer? kehkeh Kalau nak pikir sendiri punya laju, semua orang pakai accees ke internet berbeza bukan. Ada yang slow ada yang laju.

Tapi semalam ada yang komplen, walaupun guna cable pun internet slow. Apa kes? Berikut adalah penjelasan dari Tm Net



Ia semua kerana perkara yang tak dapat nak elakkan. Bersabar la yer.



p/s:mandi manda? :)

9 Responses so far.

  1. patotla streamyx slow je beberapa hari ni..tp TM taknak pun email...nasib baik ada entry ni..hehe...thanks for info

  2. hihihi..buai laju2...
    len kali pky maxis..hihihi

  3. Huhu.. Nsb baik x potong lg streamyx tu!

  4. Aini says:

    alamak.. p1 pun slow jugak ni.. ni nak marah ni..huhu

  5. err..ss gune broadband pon tetibe jadi slow gak..sabo jela.. -___-

  6. Tanpa Nama says:

    semua service provider yang laen pun [dalam malaysia] or international [starhub,singtel,cable wireless ntt kddi or etc] mesti akan guna node dari tm .. even thought perkhidmatan terbaru YES sekalipun.so semua harap bersabar lah ok.Untuk kes JUCN belum ada ETR lagi untuk kes ni.Please be informed.Regards,One of TM staff.

  7. Tanpa Nama says:

    rasa2nya sebelum gempa bumi dah slow..dah beberapa bulan tenet slow..

  8. Don says:

    @Tanpa Nama
    btul. dah lama sgt slow smpi lupa bila die start

  9. Tanpa Nama says:

    slow.. slow.. slow.. ambik kesempatan sama la nie.. harga pulak sama ja.. tp lembab macam kura2..

Share