Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

anonymous

Sebenarnya baru update blog setelah sekian lama dan tak sangka dapat update blog lagi. Masuk entry ni dah 3 entry untuk tempoh yang terdekat..kehkeh Nak bagitahu aku ada dapat 1 komen dari anonymous a.k.a tanpa nama, nak tahu lebih lanjut jom baca lagi..^^,



Nampak tak komen kat atas ni? Komen ini ada pada entry ini Planet X(Planet Nibiru) Akan Melanggar Bumi Pada 2012 | Hanya Khabar Angin. Bagi aku, tak berapa kesah sangat dia komen macamtu tapi aku tak paham apa yang dia komenkan. Kalau korang faham apa yang anon ni maksudkan, cuba korang fahamkan aku...aku nak cuba faham tak boleh..



p/s:budi bahasa budaya kita? ^^,

16 Responses so far.

  1. luq rasa die nk cakap yang die bukan sehaja percayakan Allah yang Esa...die juga turut mempercayai benda lain!!(phm2 je la bende lain tu)
    tq

  2. QueenImah says:

    uiiiii...
    ima juga perna dapat msj tak bertauliah mcm tue...

  3. paihujey says:

    budak ni x reti nk pakai titik noktah la..sampai smua boleh konfius..

  4. Bro yana rasa yana baca komen hang2 tu memang tak blh nak paham kenapa dia mencarut-carut. Maksud tersirat dia tak percaya Allah yg ESA.

  5. perlu ke die komen mcm tu..huh!

  6. hahaha
    ada juga orang tak reti mencarut padahal mencarut adalah bnda paling senang untuk dibelajar
    :p

  7. "bedal, ko fikir aku percaya ke, allah je yang tahu bila benda tu nak jadi."

    aku rasa dia lupa letak koma/noktah lah.

  8. die cakap dlm 1 nafas..~

  9. sebenarnya, tajuk entry tu dah kata khabar angin..tak suh percaya pun..adess

  10. zacK: abaikan aje wei...biakan dia dpt dosa sorang2...dulik je..

  11. salam

    Hasrol Nizam berkata...

    "bedal, ko fikir aku percaya ke, allah je yang tahu bila benda tu nak jadi."

    aku rasa dia lupa letak koma/noktah lah.

    Reply Komen 23 Mac 2011 11:28 PM


    setuju dgn hasrol.. dia tak reti letak koma, noktah tu.. jgn la korg nak curahkan minyak kt api... cer baca betul2... haih

  12. sebenarnye die nak cakap

    "bodoh .kau fikir aku pcaye ke ?hanya Allah yg tau .&%#@*" tapi die tak boh koma atau noktah .

    yg die mencarut2 tu cakap kat awk kut .huhu .-,-'
    umm ,tak patut lah carut2 .aishh ,

    *ikut pendapat sy lah .

  13. Ujang9897 says:

    Semoga Allah balas..=)

  14. tu la..tapi nampak sangat dia tak baca tajuk..

    Planet X(Planet Nibiru) Akan Melanggar Bumi Pada 2012 | Hanya Khabar Angin

    kan kat belakang ada aku taip "Hanya Khabar Angin", dan tak suruh percaya pun..^^,

    apapun thankz kepada yang telah komen..

  15. sebenarnya..anon ni komen dlm kebencian dan dia takguna akal pun masa komen.so jgn pk sangat lah org yg suka mencarut tu zack.abaikan orang bengong yg suka mencarut tak kena tempat camtu.

  16. Fuuyooh says:

    dia kata >> Bohong ! ..kau ingat aku percaya ke ? .. hanya allah saja yang tahu.. bodoh ..

    Pukimak ( cilaka )

    lancau ( ni dalam bahasa cina )

Share