Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

sahabat blogger

Apa ni kisah korek hidung ni? Geli, geli, geli..hehe. Tak taw la nak cakap cerita ni lawak ke tak, baca dulu baru tahu. Cerita ni aku tujukan khas kepada Ujang. Hanya untuk Ujang jer, sebab dia kene baca ni untuk kawal cerita dia yang selalu "sensored" tu..haha Selamat membaca semua..:)

Pada suatu petang yang bosan, seorang anak bertanya kepada bapaknya ,

Anak : pak, betul ke make love tu best?

Bapak : haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

Anak : tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

Bapak : kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

Anak : tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?

Bapak : kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu… kamu suka tak?!

Anak : betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

Bapak : kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

Anak : kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

Bapak : kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

Anak : waaahhh… bapak ni pandailah!

Bapak : baru kamu tahu bapak pandai?huh!(sambil jari telunjuk tengah korek hidung) :P


Nota:

Jangan selalu korek hidung depan orang ramai, saham jatuh mendadak(ok, ini fakta aku reka sendiri) =)



p/s:tiba-tiba hidung gatal lak..adess..

26 Responses so far.

  1. Akhirnya telah ditemui salah satu cara untuk menyampaikan pendidikan seks kepada anak-anak. Ha ha ha... Nice.

  2. ann says:

    serius serammmm bile bce...haha tp kreatif lah jwpn si ayah tuh...thumbs up!

  3. sengal je..mcm2 cara nk citer..hahaha..btw..agak klaka la..

  4. @Gen Fujita cara yang sangat halus..heheh

  5. @ann memang seram bila mengenai korek hidung..heheh

  6. @== naDya == cerita hanya cerita..^^

  7. cerita agak kelakar dan 18sx sket..he3

  8. @amirnawawi sensored ni, dah cukup umur belom ni? :P

  9. Nur says:

    bapak nih pandailah..hahaha

  10. o.O
    kanak2 bole baca entry ni..
    sgt bertapis..keh2

  11. Razis says:

    boleh dijadikan silibus mengajar pendidikan seks di sekolah nie.

    Contest Blog Razis "Mencari Pelawat bertuah di Blog Razis"

  12. @Nur kene belajar dengan bapak dia ni..heheh

  13. @Nasuha Salleh bertapis itu penting..:)

  14. @Razis kalau boleh ok la..:)

  15. erk..kalau kite korek idung, idung ke atau jari yg rase best?...sy tak penah korek idung..hahhaaaaahaha =)

  16. haahhahhaa.awat la x leh bla ngat XD

  17. hehehehe....kalo idung ada kutu...agak2 rajin korek tak?hihihi

  18. NaNaoSaKi says:

    kt mana tah saya ade terbaca.. yg korek hidung itu adalah sesuatu yg bagus.. lepas tu kita mkn taik idung yg kita korek tu.. sbb nnt mcm akan kuatkan kn antibodi bdn kita..

    kt blog sape tah saya ade terbaca..saya dah lupa.. hehehe

  19. hahahaaa.. terbaekkk !! sgat bertapis sungguh ~~

  20. @FeeZ~Hafizah~cucuatokaji kene buat dulu, baru tau yang mana best..:)

  21. @SyedGraphiX syed, ko selalu nuat kan? :P

  22. @KUREKURE COMEL kalau ada, kene syampu dulu la bulu hidung tu..heheh

  23. @Henry Zackery memang bahaya tapi agak bertapis..ok la kan..:)

  24. @NaNaoSaKi erk?makan taik idung?adess..geli geliman dah ni..XD

  25. @icha fariha icha, kalau korek hidung memang kene tapis..jatuh saham nanti :)

Share