Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

ESCAPE EARTH 2012

Escape Earth 2012? Nak lari dari Hari Kiamat? Hari Kiamat berlaku pada 2012? Terbaiklah! Tak sangka la ada cara yer nak lari dari Hari Kiamat, tahun depan lak tu. Pejam celik pejam celik dah naik kapal terbang sebab nak lari dari Hari Kiamat. Terbaik dari ladang ni. Berikut adalah info mengenai ESCAPE EARTH 2012.

DUNIA SEMAKIN MENGHAMPIRI HARI KIAMAT, TETAPI IA TIDAK PERLU BERAKHIR BEGITU


ESCAPE EARTH 2012

TEMPAH TIKET SEKARANG UNTUK DIRI SENDIRI, KELUARGA, DAN KAWAN-KAWAN UNTUK MEMASTIKAN PERJALANAN YANG SELAMAT KE DUNIA BARU.

Seperti yang kita tahu, dunia akan berakhir 21 Disember 2012! Mujurlah anda boleh menyelamatkan diri anda dengan orang yang dikasihi dari bencana dahsyat Bumi dengan membuat tempahan tiket anda sekarang untuk menaiki kapal-kapal Bahtera USS 2012 untuk melarikan diri.

Anda tanya, apa itu Bahtera USS 2012? Ini adalah satu-satunya pesawat ruang angkasa Bumi untuk melarikan diri yang akan memberikan perjalanan selamat ke satu planet baru yang boleh didiami jika berlaku Armageddon pada 2012.

Bayangkan ketika itu sudah 21 Disember 2012 dan anda baru saja mendapatkan berita: Dunia ini akan berakhir sebenarnya. Apa yang akan anda lakukan sekarang? Anda hanya mempunyai beberapa jam, jika tidak hanya beberapa minit sampai semuanya sudah berakhir.

Orang-orang berlarian seperti orang gila cuba untuk mencari sesuatu apa yang harus dilakukan. Tapi anda tidak bimbang kerana anda telah menempah Tiket Pelepasan Bumi anda dengan baik. Anda dan semua orang yang anda cintai akan dibawa pergi dengan aman ke Bumi yang baru-seperti permulaan kepada planet baru .

RUANG ADALAH TERHAD. JADI BERTINDAK SEGERA.

EscapeEarth2012.com ialah satu-satunya pembekal rasmi tiket-tiket untuk melepaskan diri dari kiamat yang akan berlaku di Bumi, apatah lagi satu-satunya cara memastikan ikhtiar hidup anda. Malah, kami menawarkan satu 100% jaminan wang balik kepada anda akan bertahan hidup Armageddon 2012!

Pakej Penerbangan Bahtera USS 2012

Pakel 1 (First Class Package - $24.49)

ESCAPE EARTH 2012
Pakej 2 (Superluminal Package - $44.90)

ESCAPE EARTH 2012

Apa lagi, kalau berminat sila booking sekarang! Nanti tiket dah habis, jangan salahkan aku tak beritahu lak. Ingat senang ke nak lari dari Hari Kiamat, nak lari kene naik Bahtera USS 2012 ni baru keselamatan terjamin.LOL

Apa nak jadi la ni nak lari Hari Kiamat ni oi. Ada yang berminat nak order?LOL Mengarut sungguh idea orang terlebih 'cerdik' ni. Dah la 'cerdik', bertambah 'cerdik' lagi bila dieorang buat idea macam ni. Nasib baik aku tak 'cerdik' macam dieorang tu. Walaupun maksud nama aku "zaki" aadalah "cerdik", tapi tak akan terpikir nak buat idea macamni. Mengarut!

Fakta - Tak ada sesiapa boleh lari apabila ajalnya sudah sampai dan tak ada sesiapa yang dapat lari dari Hari Kiamat. Kesudahannya, semuanya akan mati.

untuk mengetahu lebih lanjut, klik laman web ini ESCAPE EARTH 2012

"Dan bagi setiap umat ada ajalnya (masa kehancurannya). Apabila ajal itu sudah datang tidak dapat mereka meminta diundurkan atau dimajukan sesaat jua pun".
Surah Al A'raaf / ayat 34 / Juz 8


p/s:mengarut jer nak lari dari Hari Kiamat..

p/s/s:ayat kat atas tu semua aku google translate jer dan ditambah ikut sesukahati aku jer..^^,


kalau suka tekan "like", nak "share" pun boleh..:)

18 Responses so far.

  1. kyrul says:

    pergh :P pelik tol ! hadoii

  2. HAHA sejibik macam filem 2012 tu

  3. pewh..
    mengarut jek..hari kiamat itu tetap ada..
    tidak seorang pon boleh lari..
    erm..pape jek..

  4. alisya says:

    ERM..nk share kt blog ley?

  5. @kyrul lari dari Hari Kiamat kot, jom booking tiket..:)

  6. @Ifti Larina filem tu saja nak tarik pelanggan untuk beli tiket..^^,

  7. @alyana hamdan dieorang ni adalah orang cerdik yang tak berapa nak cerdik..ke memang tak cerdik?

  8. @alisya dialu-alukan share..:)

  9. ya Allah , hari kiamat tuh tetap ada .
    takde sapee dpt lari lah .
    knp dyowg ny ? dah pndi sgt buat mcm ny ?
    tkot ehh hari kiamat ?
    semua org tkot . tp jgn lah smpi wat cm ny ?
    dah tentu sume planet akn mghntam bumi dan sume akn hancur . ape lah nak jdi .

  10. nak gelak je...sangatlah mengarut...telebih pandai nih..ade ke yang order..harga tiket murah lak tu..haha

  11. @cerita saia taw xpe, dia ingat leh men lari-lari ke..

  12. @Gnie@SimplyStyle taw xpe murah..kata nak keluar dari planet..LOL

  13. Be LoVeLy says:

    hahahaha :D kelakar laa .
    apa punya pangai lah dorang nie .

  14. LOL..hehehe.wait and see kalau boleh lawan kuasa DIA

  15. @Be LoVeLy ni perangai orang tak guna akal, boleh yer lari dari hari kiamat..:)

  16. @sugar2 kapas strawberry tak perlu wait and see kot, memang tak ada sesiapa yang mampu lawan kuasanaya..:)

  17. Nabiel says:

    hahahaha~
    dorang nie mnmpakkan kebodohan diri sndri~
    malu btui..'canggih' sgt otak tuh~
    cmnie la jdinye..
    sapa yg akan jdi kapten kapal angkasa nie?
    DAJAL?

  18. Azman says:

    tarikh hari kiamat ada dalam al-quran.sila siasat dgn teliti.ada dalam al-quran.cuma m'nsia x nampak lg.

Share