Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

perlawanan Pra Kelayakan Olimpik (pusingan kedua) di antara skuad Olimpik Pakistan Menentang Skuad Olimpik Malaysia

Ramai peminat yang kecewa kerana pembatalan siaran langsung perlawanan Pra-Olompik diantara Skuad Olimpik Malaysia lawan Skuad Olimpik Pakistan lewat malam tadi. Aku pun dah buat entry Siaran Langsung Perlawanan Pakistan Lawan Malaysia Dibatalkan.

Tapi nak buat macamana, dah siaran langsung tak boleh sampai ke siaran Malaysia. Pihak astro pun dah memberitahu mengenai pihak TV Pakistan mempunyai masalah menghantar isyarat siaran langsung kerana tidak mempunyai segmen setelit bagi membolehkan isyarat transmisi ke Malaysia.

Kecewa kerana tak dapat menyaksikan secara langsung, ramai yang "naik angin" jugak la. Berikut adalah komen yang aku dapat melalui komen. Mana yang tinggalkan komen, aku sertakan link sekali..:)

Woofer Storm : malaysia terbaik...heeeheee

Azrul Azmi : majulah sukan untuk negara....

Darkbatman : sedih xleh tgkkk.. :(

Zamir Zanon : drama jugak jadi pilihan..haahah...

Mohd Fairuz : jamal abdillah..layannn

Najihah Sahami : huhu...punye semangat nk tengok malam ni. hampess.

Cik Pulau : errr... naseb baek kat sini takde astro.. so takde la sakit hati sngt,..klau tak kompem ngamuk gak.. lalala~ ^^,

Yang bawah ni komen yang ditinggalkan di shoutbox(boleh dikategorikan bukan blogger kot)..

syida "da excited nk tgk live mlm td..tbe2 live dbatalkan!!! mndidih je rase ea...rase nak trbang je ke pkistan"

faez : "x patut kte x dapat tngok psukan kbngsaan kte braksi..apepun tahniah kpda skuad hrimau muda coz prestasi mereka smkin mngkat.."

mat j : "tak puas hati tol x pat tngok live ..gram gler...sape yg ptot dpersalahkan?...mcm mane bola sepak kita nk maju??"

sedi : "tahniah malaysia..aku bangga jadi anak satu malaysia."

abe pmas : "pra olimpik...perlawanan penting...tiada siaran langsung...patutpun bolasepak kita tak kemana..."

Guest : "adoi la..! haram jadah betoi la mcna pulak leh batal live lak ni!!?? tbe2 lak leh kata network pakistan xblh nk hntr isyarat ke luar!"

Niezam : "lorr.. batal ek? baaru cdg nk lyn//"

Guest : "sukan bola sepak memang bukan sukan utama dorang pon...ntah2 tak siar pon kat tv sane..."

Guest : "adoi...letih tunggu...baru turn tv1 tngok2 batal lak live bola sepak..."

Ini komen apa lak?takde motif? =.=

izham : "izham babi izham sial izhm makan cepet mak die"

Semuanya tak ada link tu mungkin mereka ni datang dari carian google. Dalam erti kata lain, mereka mungkin bukan blogger. Mereka mencari info mengenai perlawanan semalam dan tiba-tiba leh masuk blog ni..heheh Masing-masing punya komen dan kekecewaan masing-masing. Tapi tahniah sekali lagi, skuad Malaysia ke pusingan seterusnya.



p/s:teruskan menyokong skuad Olimpik Malaysia ok..:)

10 Responses so far.

  1. niezam says:

    wah. thanks sbb selitkan nama aku. niezam.
    saje nk shout smlm. aku blogger gak. tapi kecil-kecilan.
    hehe//

  2. d_tieah says:

    Huhh.. Ade buat entry pasal ini jugak..
    Gggrrrrrrrrr..

    Entry Terbaru 1 : Kerja Sampingan Yang Menguntungkan
    Entry Terbaru 2 : Keluhan Rakyat Malaysia Terhadap Stesen Televisyen

  3. @niezam kecil-kecilan pun xpe, salam kenal..:)

  4. @d_tieah ada jugak yer..heheh..nak gi baca sat..:)

  5. Naddia says:

    abg zack! abg zack! apex tak kene tendang lg kn??
    ko tua, aku muda..so?

  6. @Naddia hahah..entah la, tak kot..:)

  7. sabo jela peminat2 bola sepak sume..patutlah malam tu rase malas jek nak tengok bola..rupenye dibatalkan..kehkeh ;p


    psstt : Sanggup ke kita tengok jek Nabi Muhammad s.a.w dihina???

  8. fiezah91 says:

    kuang3x..kesian peminat2 bola..wakakaka :P

  9. kerja mudah duit hari2 masuk...
    PROGRAM YANG TERPANTAS DAN PALING CEPAT DAPAT UNTUNG ...!!
    BISNESS ONLINE TERKINI 2011!

    Mahukah Anda Bekerja Secara Online Di Rumah &

    Jana RM800-RM3800 Sehari?
    MAHU RM50 BERTUBI-TUBI MASUK KE AKAUN BANK ANDA??? MUDAH & LUMAYAN SEKALI!!

    http://www.tunaisegera.com/?r=aril
    NIKMATI RM50 BERGANDA-GANDA MASUK KE AKAUN BANK ANDA TANPA HENTI...!!!
    KELEBIHAN TUNAISEGERA.COM
    * Program/bisnes terpantas jana pendapatan dan untung berganda-ganda
    * Pembayaran terus ke akaun anda tanpa admin.
    *Anda taja seorang dapat RM50 .
    * Wang terus dibank in ke akaun bank anda (sistem Autodownline)
    *Keuntungan 100%milik anda dan 100% komisyen dibayar terus ke akaun bank anda
    *Mampu menjana RM1,800-RM3, 900 dalam masa sehari.
    Realisasikan Impian anda sekarang!

    http://www.tunaisegera.com/?r=aril

    Mulakan Langkah Anda Sekarang!!
    100% Untung..100% Komisyen Dibayar Kepada Anda.

    BAGAIMANA CARA NAK SERTAI??
    1.Daftar http://www.tunaisegera.com/?r=aril
    2. Bayar RM50 untuk jadi member aktif seumur hidup anda.
    3. Tugas anda hanya mempromosikan web replika anda.
    4. setiap orang yang daftar melalui web replika yang anda promosikan itu
    akan membuat pembayaran terus ke akaun anda..
    5. 100% komisyen dibayar terus ke akaun anda..
    komisyen sehingga RM3,800 sehari menanti anda setiap hari!!!
    wang dibank in terus ke akaun bank anda!!!

    Testimoni Ahli



    Cikgu Wan, Perak

    "Program TunaiSegera.com memang hebat. Saya baru je join tak sampai 1 minggu dah dapat hampir 1k. Saya harap program ni dapat berterusan dan bertahan lama. Tak rugi join program ni komisyen 100 % semua kita sapu bersih"



    Rohayu, UTM, Skudai

    "Saya ingin mngucapkan ribuan terima kasih kepada admin TunaiSegera.com. Saya tak sangka program memang betul-betul berkesan. Saya baru join 2 hari dah dapat RM250.Ok la tu. Leh juga tampung-tampung kos sari diri sendiri..he he. Join jangan tak join ini bukan SCAM..."



    Sham, Sungai Petani, Kedah

    "Mula-mula takut gak nak join sebab dah banyak terkena, tapi fikir punya fikir saya join juga sebab modalnya tak lak besar cuma RM50 je dah la tu untung 100% dan pembayaran dibuat terus ke akaun kita. Jadi sapa yang rajin dia yang punya..rajin-rajin la promot url.



    Puan Jamaliah, Pontian, Johor"Saya memang tak sangka, baru 1 hari join dah balik modal..Saya hanya forward email kat kawan-kawan je". Tiba-tiba ada sms sampai ke handphone saya dan saya semak ada RM50 dalam akaun..kira ok la buat semangat . Lepas ni nak promot gila-gila, sapa yang tak mahu komisen 100%". Tkasih Admin.



    Pn Saidah, Port Klang, Selangor
    "Saya merupakan suri rumah, saya hanya sekadar cuba-cuba sahaja mana la tahu kalau ada rezeki kat sini. Apa yang saya dapati setelah seminggu mengiklankan di ruangan berbayar dan hasilnya saya sudah dapat RM300...dah lebih dari balik modal tu. Saya berharap agar admin dapat buat program yang lain dan modal lebih kecil daripada yang ada dan bagi diskaun kepada ahli yang sedia ada he

  10. zaMir says:

    ok..aku baru prasan ade backlink dari sini...thanks banyak2...hahaha

Share