Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

gambar lady gaga

Sebuah restoran The Icecreamists Limited yang beroperasi di London, Britain telah menjual ais krim yang diperbuat daripada susu badan yang dijual pada harga RM69. Pergh, ais krim dari susu badan tu..kehkeh :P

Ais krim itu diberi nama ais krim Baby Gaga dan telah mendapat sambutan hangat kerana menggunakan gambar pelakon Lady Gaga sebagai model untuk melariskan jualan. Yang paling menarik adalah sumber susu untuk menghasilkan ais krim ini adalah diperoleh daripada 15 wanita yang telah menyahut tawaran The Icecreamists Limited dalam iklan.

Dalam beberapa hari saja, ais krim tersebut telah habis dijual. Terbaik la. Nasib baik kat luar negara, kalau kat sini ada jugak tak tau la nak kata apa..heheh ^^,

sumber info Harian Metro



p/s:ais krim dari susu badan?erk? ^^,

24 Responses so far.

  1. mmg mcm2 taktik niaga org putih ni

    Terkini : Kedai Menjual Aiskrim Susu Badan Disaman

  2. err.........

    xdapat minum masa kecik2 sebab gaduh ngan adik...

    dapat minum skrg, ok gak..huhuhu

  3. Pagi-pagi baca ni macam geli saja anak tekak ni.

  4. @suffer8zine biasa la, otak asyik pikir duet jer..:)

  5. @missSenget haha, masa dia kecik dah rasa dulu bukan..heheh

  6. @Siti Nurhayati Dollah <--tak dapat nak gambarkan apa rasanya ais krim tu..:P

  7. efa says:

    erk mahalnya takmo beli la hahaha

  8. kecian dkt baby laa ~~~ huhuhu

  9. peh.letih la perah susu. abes 2 baby 2 nt x dpt minum susu ibu sbb mak die jual susu buat aiskrim @_@??

  10. @efa itu la paling murah..heheh

  11. @icha fariha mungkin baby dia bagi susu tepung kot..kehkeh

  12. @Nesa Wazir entah la letih ke tak..heheh

  13. eiiyeeww. loya anak tekak. hihi

  14. @yatie's EPISODE yang loya anak tekak ni la yang cepat habis..kehkeh

  15. tak boley nak bayang..huhu..
    tp kat NST ckp lady gaga nak saman The Icecreamists Limited tu..

    macam-macam..

  16. @allia farhana memang lady gaga nak saman..saja jer tak mention dalam entry ni..:)

  17. gulppp...selera ke nk mam?.....blh pulak mcm tu..adooiii...kalo kat cni....


    agak2 ada org beli ke...huhuhu

  18. @KUREKURE COMEL entah la selera ke tak, tak pernah merasa lagi..hehe..mungkin ada orang beli kot, tapi senyap2..:P

  19. annenyss says:

    macam takde perisa lain.haha

  20. @annenyss ini perisa lain dari yang lain..belum cuba belum taw kehebatannya..kehkeh :p

  21. mmg terbaik.. tp nk kene saman dah ni ngn gaga kan..

  22. mahal kot...nk beli tutti fruiti yang rm5.3 100gm pun berkire..ni kan eskrem ni..yeww...haha

  23. @Encik Blogger dah untung kene saman takpe, ada la duit nak bayar saman tu..heheh

  24. @najihah sahami asal semua citer tutti fruiti ni? memang nak kene cuba ni..:D

Share