Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,



credit gambar

Selamat Hari Lahir kepada HELIZA HELMI..hehe Disebabkan HELIZA HELMI sanggup meluangkan masa untuk hadir ke Gathering Sahabat Blogger Di Times Square, ini adalah entry khas sempena hari lahir HELIZA HELMI yang ke 25 tahun. Semoga HELIZA HELMI terus berjaya dan cemerlang dalam semua perkara. =)



Untuk pengetahuan semua, 1Tube.my telah datang semasa Gathering Sahabat Blogger Di Times Square. Kehadiran 1Tube.my adalah untuk join sekali dan membuat pengambaran video secara percuma. Jom layan video ni.

Kalau loading video lambat boleh terus melalui laman web 1Tube.my sebab video ni 7 minit.



credit to Ben Ashaari

Video ini khas ditujukan kepada semua yang hadir termasuk Heliza Helmi..hehe



p/s:terima kasih 1Tube.my..=)

22 Responses so far.

  1. eh..aku sebaya heliza ni..haha

  2. Nordin says:

    aarrgghh! aku jeles tgk Heliza! rasa macam nak cubit2 je pipi dia! arrghhh! *mog menahan geram*

  3. sherah says:

    happpy birthday heliza jugakk waaa best aaa gathering ni ada ben kott

  4. @Nordin cubit la pipi sendiri..=)

  5. @sherah ada lagi ramai blogger top yang hadir..=)

  6. Nabiel says:

    smnjak dua mnjak nie duk post psl heliza jek..
    ade pape ke?ehem2...hahaha

  7. @GadisTerbilang GT dah feymes, tak masuk video pon orang dah kenal..hehe

  8. heliza mmg sgt comel oke ! hehehe

  9. EmanCloud says:

    Selamat hari jadi kak ija! hehe =)

Share