Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Drbook2u.com

Dikatakan, laman web "Malaysian No.1 Networking Site" iaitu Drbook2u.com akan mula beroperasi pada hari ini mengikut coundown yang telah dibuat. Tapi malangnya, setakat ini laman web tersebut masih tidak beroperasi dan ada yang marah.

Ada sesiapa yang tak tahu mengenainya? Aku agak kelakar bila ramai yang support benda tu bukan sebab tak menyokong buatan Malaysia tapi tunggu la bila dah boleh beroperasi, baru la taw benda betul ke tak. Yang paling menarik perhatian adalah, 100 orang pertama yang mendaftar akan jadi The Gold Member.

Ini dia tengah countdown, semua duk pakat-pakat tunggu. Yang tak boleh belah, ada yang tunggu 5 jam untuk sign up dekat Drbook2u.com, terbaik. Tapi kesian, penungguan yang sia-sia sebab laman web tu tak ada apa-apa.

Klik gambar untuk tumbesaran gambar yang lebih jelas.

Drbook2u.com

Dah nampak? untuk mkluman drbook2u bkn di asaskn oleh drozmey? Apa cerita? Yang korang duk tunggu sia-sia tu kenapa? Apa kes nak memburukkan Dr Rozmey. Walaupun aku tak suka gaya dia promosi filem 2 Alam, tak semestinya aku benci dan perlu kutuk dia sampai ke hari ini.

Drbook2u.com

Menggunakan identiti Dr Rozmey? Inilah 1 Malaysia!

Drbook2u.com

Aku malas nak cakap pasal rambut dia. Itu ciptaan tuhan dan dia sendiri selesa begitu. Hak dia la nak buat macamana.

Drbook2u.com

Kalau ini dah bukan Dr Rozmey punya, siapa punya lak? Ini la golongan yang menjatuhkan bangsa sendiri. Tak habis-habis nak kutuk orang lain, diri sendiri bukannya bagus sangat. Kau kutuk dia, kau fitnah dia, kau buat orang caci maki kat dia, di SANA nanti kau akan ada hutang dengan dia.

Kalau dia bukak, bukak la. Kalau dia tak bukak, aku taknak tunggu pun. Sebab, itu bukan Dr Rozmey yang punya, orang lain yang punya.



p/s:aku sign in banyak-banyak ni tak termampu pun nak layan semua..

36 Responses so far.

  1. Nordin says:

    ahh! aku terasa! mentang2 aku tunggu 5 jam.. kahkahkah

  2. I xbkk pown web tue...
    hikhik...

  3. betul2..org melayu suka jatuhkan bangsa sendiri. kutuk sikit2 cukuplah,tak perlu lebih2.banyak lagi benda yg boleh difikir selain memfitnah org.=)

  4. kan dah kena..admin tu pon satu xgtau awal2..

  5. http://ananizam.blogspot.com/2011/02/drbook2ucom-tipu-dusta-belaka.html

    ada credit tuk blog awak :)

  6. @Nordin tapi ini aku tengok dekat facebook tu yer..=)

  7. @lylaROCKprincess ok la tu, tak la rasa tertipu..=)

  8. DaHLia says:

    erm...
    kesian gak dgn Dr Rozmey tu..
    x abis2 kena kutuk..
    susah tul bila jadi popular ni

  9. betul ckp awk tu. kte patut support bangse sndri kan. bkn down kan bangse sndri. tp ramai tak sedarkannye. huu

  10. @DaHLia selagi orang kutuk dia, selagi tu dia dapat pahala..insyaALLAH..=)

  11. deeya says:

    dr rozmey ngan mark..jangan gado2 keyh ..haha

  12. sign up je
    then biakan je
    hahaha

  13. @akmalhilmi bila la boleh sign up yer..=)

  14. hahaha..
    ade jugak pasal rambut dia..
    gi tgk ke movie dr R??

    p/s: jemput la dtg blog aku..

  15. zirconia says:

    ish3. ada jugak yang buat gini?

  16. sama sama zack. hehehe so cmne byk visitor ? ;D

  17. @nurana nizam visitor?boleh tahan la..=)

  18. faradeeba says:

    tk pnh kisah pun psl drbook nih sbb cam tak yakin jeh menda alah nih betol betol nak dibuat.
    :P

  19. Anip™ says:

    orang laen yer pengasa dia, tak baik org yg kutuk2 dr rozmey tu, kesian dia, hmmm

  20. kyo_9 says:

    siap ada anwar yahudi tuh.. ape ke sengal la kaum kita nih ek.. x abis2 dengan sikap nk menjatuhkan orang sendiri.. -_-"

  21. sembil9n says:

    tu lah mereka2 yg dengki ngn kejayaan org lain... korg kutuk dy rambut cendawan ke ape ke... tu kan ciptaan Allah SWT ... jd anda nak pertikai ciptaannya? Tepuk dada tanya iman...

  22. tau takpe.. kutuk buat ape.. walau apepon terjadi.. poket die lg tebal dari poket aku.. nak benci pon ingt sket.. Mak aku pesan kalu benci jgn benci sgt..

  23. z says:

    tak habis2 lagi ker.apelah nak jadi.sebukkan hal org lain, pernah ker diorg ni pikir dosa pahala diorg mcm mne...

  24. @faradeeba bagus la tak pernah kesah..=)

  25. @Anip™ tu la, orang punya pasal dr rozmey kene kutuk..

  26. @kyo_9 malas nak cakap, macam dia islam sangat..

  27. @sembil9n PHD, sikap yang takkan pudar..

  28. @Encik Blogger benci pun takkan nak benci semua kan..nak benci pun berpada-pada la jugak

  29. @z kalau dieorang pikir, semua ni takkan terjadi..=.=

Share