Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

KFC Fish Donut

Ini entry tergendala, yang telah digantikan dengan ENTRY SAMPAH. Terpikir lak nak merasa KFC Fish Donut ni. Korang dah rasa? Belum rasa? Yang aku maksudkan adalah KFC Fish Donut a la carte tuh, bukan yang dalam pinggan tu yer.

KFC Fish Donut

Masa untuk merasa. Alamak, tak sampai beberapa saat aku dah telan 2 biji. Rasanya boleh tahan jugak la(lidah masing-masing ada citarasa berbeza). Tapi yang tak boleh tahannya, donut tu kecik! Kalau aku makan sorang-sorang, mungkin puas sikit kot. Tapi makan dengan adik beradik lagi. Tak jadi beli 1, aku beli 2. Beli 3 pokai lak aku nanti..heheh Saja nak bagi keluarga merasa.

Aku ni duduk dalam hutan. Hidup dalam kawasan perkampungan. Kalau dulu masa belajar aku boleh enjoy dengan kawan-kawan keluar nikmati makanan di KFC dan yang sewaktu dengannya, aku juga nak aku dan family merasa jugak. Hidup jangan terlalu lupa sangat pada keluarga yer. Pesanan khidmat masyarakat.^^,




p/s:senyum itu satu sedekah dan sabar itu juga sebahagian daripada iman..sekian ^_^

19 Responses so far.

  1. d_tieah says:

    Baru ingat nak beli..
    Weekend ni kot..
    Sbb birthday mak bapak tak lama lagi..
    Kira nak celebrate sikitlah..
    hahaha..

    Entry Terbaru: Ketahui Apa Yang Berlaku Di Tahun Kelahiran Anda

  2. efa says:

    sedap ka tak trai pon lg nk pi trai huhu

  3. wey sedapnyaa ;/ teringin!

  4. @d_tieah owh, ok la tu..bagus ni celebrate besdah mak ayah..^^,

  5. @efa belum cuba belum tahu..cuba jangan tak cuba..^^,

  6. sedap..
    tapi kecikkkk.

  7. @saya_arief taw xpe, buat la sebesar-besar macam donut yang ada..baru syok..kan?kan? hehehe

  8. lol, baru jer makan td. di sebabkan mkn sowng2 so puas! huhu

  9. naakk jugakkk! dari dulu lagi nak try. huhu.

  10. jackieKOH says:

    tak rasa lagi..adeii..nmpak cam sedap je

  11. Nur says:

    aku dengar iklan dia tergelak sakan kot..nak rase cam pelik plak fish donut nih...macam tak masuk je combination dia..hahaha

  12. @NastaniaNajihah wow, makan sorang-sorang..tak ajak pun..hehe

  13. @Nurul Syafiqa nak rasa kene beli la yer..^^,

  14. @jackieKOH belum rasa belum tahu..^^,

  15. @Nur haha..fish + donut..tak pernah lagi rasanya..^^,

  16. Rupa macam kuih keria, tapi fish donut? Hmmm... maybe I'll just stick with original recipe. lol

  17. Anip says:

    sikit je kot, tak puas2

  18. aku ngah duk dalam KFC ni... ada ke KFC Fist Donut tu weh?? nak rasalah... huhu...

Share