Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,



Kali ini aku cuba join bloglist blogger Izamir Ridzwan atau juga dikenali sebagai blog lebah. Ini bukan kali pertama aku singgah blog ni. Tapi kebanyakkannya aku jadi silent reader jer..heheh

Blog review..

Blog tak terlalu padat dengan widget yang macam-macam dan template yang digunakan simple jer. Dari segi entry, masing-masing ada gaya penulisan sendiri dan penulisan blog lebah tak komplicated dan mudah difaham. Yang paling menarik adalah lebah bergerak tu. Ha, lebah tu memang betul-betul menarik sesiapa yang singgah blog Izamir Ridzwan ni.=)

kepada yang berminat nak join bloglist Izamir Ridzwan, KLIK SINI



p/s:bercadang nak buat bloglist jugak, harap IR dapat la join yer..^^,

8 Responses so far.

  1. Zack jugak jujur.. penat aku terjah semua blog tdy.. semua xde warne hijau.. hAHAHA.. aku pown dah join segmen ini weee ;D

  2. kunjungan dr bloglist IR~

    salam perkenalan~

  3. Novelgurl says:

    Salam terjah dari blog IR

  4. hye..
    singgah cni..

    jom join GA blog sy..

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

  5. uwaa..nk join tp tak penah bace belog beliau. malu la nk join^^

Share