Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,



Kali ini gathering basah-basah lak..heheh Pada hari minggu ni, sesiapa yang ada kelapangan dan tak ada apa-apa program, boleh la mengikuti aktiviti yang dianjurkan oleh geng Sahabat Blogger

Maklumat Gathering kali ini,

Tarikh : 20th february 2011
Masa : 8.30pagi hingga korang dah xlarat
Lokasi : Sg Gabai, Hulu Selangor

Transport : Sendirian berhad, nak berkongsi kenderaan. roger-roger sapa2 yang sudi.

Tentatif program :

8.30 – 9.30pagi : berkumpul di Sg Gabai, siapa sampai awal cari port disebelah atas
9.30pagi : Sesi panaskan badan, baru mandi [xnak ade yang kejang dalam air nanti]

Aktiviti selit menyelit
- Makan-makan (bawak sendiri + bawak tikar n surat khabar)
- Photogedik (jika ada yang sudi bawak kamera)
- Memanjat & menuruni tangga di Sungai Gabai


segala info mengenai gathering, KLIK SINI
Kalau ada apa-apa hal, sila pm facebook Broframestone

Note:
*ada 2 gath yang berlangsung pada hari yang sama.
*yang pertama karaoke - tak leh nak promote sangat sebab tempat terhad
*info mengenai vlog bersama ben ashaari pada ahad ni tak berapa jelas



p/s:umah aku kat sungai lalang jer, tapi tak sure boleh pergi ke tak..adess =.=

9 Responses so far.

  1. Nabiel says:

    ko mndi kt sg lalang jelah bro..
    hahaha..
    aku skrng kne krgkan sket la aktvt lua nie~hehehe
    xleh nk join sgtt..
    nti tau la ape sbbnye~hahaha=P

  2. Jom la sama... jom2 huhuhu

    walaupun xde bowling.. tp leh gelongsor kan he..23x

  3. tia says:

    eh ? sungai lalang ktne ?

  4. alamak...nk p...tpi xda transport..huuuuuuuuuu

  5. Anip says:

    perghh, best giler...

  6. liyanaziz says:

    baru pergi hari tu.. hekhekhek.. siap ada kawan jatuh atas batu then kepala dia kena jahit.. after all, sg gabai best dan penat sebab kena panjat tinggi2.. kikikikiki

Share