Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

sahabat blogger

Aku rasa semua dah update pasal Gathering Sahabat Blogger, aku jer masih tertinggal sebab gambar tah mana pergi. Tak kira aku lambat ke tak, aku nak update jugak..kehkeh



Macam biasa, aktiviti pertama adalah bermain bowling di Tingkat 5. Cakap kul 10.30 la, aku sampai kul 11 tak sampai 10 orang lagi. Admin pun tak sampai lagi..kehkeh Perkara biasa, setiap gathering pun macam tu..=)





Gadis Terbilang dan Akmalhilmi.com



Azrul Hisham dan Akmalhilmi Si Lelaki Seksi diinterview oleh 1Tube.my..hehe



Yang ini Kong, admin laman web gengblogger.com. Bukan senang nak jumpa ni..=)



Seperti yang korang nampak dalam gambar, aku ditabalkan pemenang markah bowling tertinggi haritu..haha Terima kasih kepada admin, naik sikit nama masa tu. Fakta yang sebenarnya ialah bukan aku paling tinggi tapi orang lain..=)



Nampak?Markah aku 150 jer, ada markah lagi tinggi iaitu 165. Siapa tu?Dia adalah Akmalhilmi Si Lelaki Seksi..kehkeh Tapi aku dapat taw markah bowling Ben Ashaari lagi tinggi iaitu 184 mata, terbaik lah..=)



Selesai makan dan solat, sesi memperkenalkan diri(ice breaking) termasuk nama blog, url blog dan mengenai diri sendiri. Banyak muka baru dan jenuh kot nak ingat tu siapa tu siapa. Kalau ada yang tegur tu, mungkin ingat la.



Ini Johnson Ng, satu-satunya orang cina yang join masa gathering hari tu. Blog dia Logorithm, terima kasih kerana sudi datang..=)



Ramai yang tak tahu gathering masa tu akan ada artis jemputan dan ada juga yang tahu mengenainya. Artis tersebut adalah HELIZA HELMI. Jadi memang bertuah kepada mereka yang datang, sebab dapat tengok HELIZA secara dekat sebab selalu tengok kat tv atau surat khabar jer.



HELIZA HELMI tandatangan atas baju andyhowtt..=)





Apapun terbaik la gathering kali ini sebab meriah dengan kehadiran muka-muka baru. Harap yang tak join gath haritu, hadirlah gathering akan datang. Kalau segan tu, sampai ke sudah takkan jumpa. Bukan senang nak jumpa ramai-ramai macamni.

credit gambar Eazy Aizuddin dan facebook HELIZA HELMI


Klik sini kalau nak tahu senarai blogger yang hadir


p/s:terima kasih kepada semua yang memeriahkan suasana terutama kepada HELIZA kerana sudi hadir..=)

32 Responses so far.

  1. zaMir says:

    sian kat bro kong...dush3!!!

  2. terharu bace
    hahahaah

  3. ainakhani says:

    saya budak baru heee.. :P

  4. hehe~ awak kedapatan! --> http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/mereka-bersama-heliza.html

  5. logorithm says:

    OMG! Hahaha... gambar I punyalah buruk! :-p

  6. nak lagi story pasal nie , seronok baca

  7. Anip™ says:

    jelesnyer aku, hehe, nk juga sign dari heliza, hmm

  8. zirconia says:

    jeles kot. insyaAllah kalau ada lagi buat gathering camnie nanti nak join!

  9. weee ~ bestnyer ! next time boleh join nih :) tp kene join shabat blogger kann ?

  10. @zaMiritu permintaan sdn bhd..=)

  11. @sYafIk-wAy terima kasih kerana membaca..=)

  12. @Anip™ kene la datang gath..=)

  13. @zirconia join, jangan tak join..=)

  14. @Amoi MiyaSya join gathering terus pun tak pe..=)

  15. heliza tuh ade iras2 aku laa

  16. nanie says:

    heliza chantek sih..hehe

    http://misznurhanani.blogspot.com/2011/02/orang-besar-malaysia-please-bukak-mata.html

  17. wahhh....nk ikut juge...ramainyer bloggger....:)

  18. waa....sume berlink.=)

  19. @Amira Naddia owh, ada iras-iras yer..=)

  20. @soffya cik bulan nanti join la gath akan datang..=)

  21. Nabiel says:

    bro..
    katenye yg wartawan remaja nk dtg tuh?
    tkde ek?

  22. @Nabiel tak ada pun, yang ada hanya dari 1tube.my..

  23. Wah...seronoknya bawak kamera..SkY pegi xbwk kamera..gmbar xsmapi sepuluh pun...mane nak cari gmbar yg diorang tgkp sorang2 tuh eh? ahah :-D

    Ops..lupe plak..SKY FOLLOW BRO..sng nk keep in touch dgn mmber2 yg gath rituh..lau xsilap bro yg duk sblh SkY yg dekat keropok2 bersepah tuh kan? hahaahha

    KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

  24. ala..kalo yong mmpus segan la T__T

Share