Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Gambar Kaki Azizulhasni Awang Tertusuk Serpihan Kayu

Kejohanan Trek Berbasikal Siri Piala Dunia di Velodrom Manchester telah berlaku satu insiden di mana pelumba basikal terjatuh akibat perlanggaran antara satu sama lain. Disebabkan perlanggaran tersebut kaki Azizulhasni tercucuk serpihan kayu tanpa disedari sehingga la azizulhasni tamat perlumbaan.

Ketika bersaing di selekoh terakhir, Azizulhasni terjatuh bersama-sama dengan 4 pelumba yang lain iaitu Jason Niblett dari Australia, Kamil Kuczynski (Poland), Edward Dawkins (New Zealand) dan Juan Peralta Gascon (Sepanyol).

Gambar Kaki Azizulhasni Awang Tertusuk Serpihan Kayu

Perghh, sakit tu. Kalau tengok lama-lama rasa macam kaki aku lak yang tercucuk serpihan tu..huhu Kesian betul kaki tercucuk. Tetapi walaupun telah terjatuh, Azizulhasni berjaya bangkit dan memperolehi pingat gangsa. Tahniah kepada Azizulhasni terhadap semangat kesukanan yang ditunjukkan.


sumber info, KLIK SINI



p/s:auuwww, sakit..=.=

12 Responses so far.

  1. erk saket kot. T__T. Kesian tengok muka dia tahan kesakitan tu

  2. eeeee sakitnyaaa.....takut. kesian dia...=(

  3. Dda Ly says:

    sangatt sakit! tp die bersemangat waja kan?

    jemput ke rumah ye,

    http://laydie-dda.blogspot.com

    keep in touch..*wink*

  4. ejan says:

    respek kt azizulhasni ni, walaupun jatuh dan serpihan kayu tertusuk kt kaki die, sempat lagi tamatkan perlumbaan dan dpt pingat gangsa.

  5. dapat gk la pingt...sgt sian...

  6. Nabiel says:

    ouchhh~
    seram giler!huhuhu

  7. Tanpa Nama says:

    per2 pon pocket rocketman ni mmg la spirit dier tinggi...leh dpt pingat lagi tu!!!!....FUYOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!

  8. ee.. sian beliau... respect la.. mcm x rasa ape2 lak.. masa kene tu.. heeee...

  9. Up2saya.. says:

    dasyatnye..tgk je pun dah leh terbayang die punye sakit...

  10. DaK CoMoT says:

    wuuuutengok pown terasa sakettt..........

  11. Tanpa Nama says:

    itu namanya :>org yg ingin harumkan nama negara walau apa halangan dan rintagan yg tiba...........saya doakan agar cepat sembuh .TAHNIAH..azizulhasni....

  12. Anwar. says:

    caya Azizul

Share