Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

trafik blog

Kali bukan nak cerita trafik naik ke hape(trafik sedang menurun sebab tak update) tapi nak cerita blog aku ni dapat trafik sesat. Korang pernah dapat trafik sesat? Dah sesat tu takkan tak nak check lak kan, nak taw la apa jenis entry yang dia buat sampai sesat kat blog haku ni kan.



Apa kes? Trafik dari microsoft? Nak tahu lebih lanjut, sila ke http://www.microsoft.com/vista/. Tak taw la macamana leh datang trafik dari situ tapi dekat nuff tak ada mention web microsoft ni. Dekat statistic bloger.com jek..



Almaklum la, dah 2 hari tak update sebab kurang sehat. Bukak statistik trafik nuff, tiba-tiba ada rongak lak..haha Mungkin aku terlepas maklumat atau info 2 hari lepas sebab tak online. Apa kes 0? Dah dapat trafik sesat dapat lak sehari tak ada visitor? heheh


p/s:trafik menjunam macam kapal terbang terhempas..adess

19 Responses so far.

  1. tersesat jap lah tuu. hee

  2. haha...
    popular blog ek...
    sampai traffic from microsoft pown bleh sampai...

  3. yana says:

    alorh...
    biasalah..blog poular kan..
    :)

  4. GKSB pon jadi mcm zack gak 4hb ri tu..

    kosong. Tak tau la kat mana masalahnya

  5. err, microsoft syg ang lebih la tu.hahaah

  6. Nordin says:

    pergh.. microsoft saja buat gimik tu...

  7. tia says:

    tia pon ade rongak kt ctu gak sbb hari tuh nuff down gyler, blog yg ade nuff sume berat nk bukak!

  8. waaaa... kite punya selalu je rongak hahaha...


    happy blogging!

  9. Anip says:

    aku pon byak dapat trfik dari microsoft, byki gile, tgk nuff xxde, tp bile tgk referrer dkt wp ade, huh! lagi satu, aku pon pelik, earning aku 4hb iaitu ari jumaat '0' dan ramai blogger dpt '0'. mungkin server down wktu, entah ler..

  10. suka ! sebab ana link blog ana hehee

  11. zaMir says:

    gila lah zack!!! x pernah aku merasa cmtu...=P

  12. haha..
    same la.
    penah gak microsoft tersesat,,

    dan pasal graf kosong tu,rasenye suma blogger zero time 4 feb tuh..

  13. aku pong
    rongakrongak

  14. aik...ley lak sesat2 erk

  15. Nabiel says:

    erk..cmner tuh bro?hehehe

  16. zero says:

    a'ah la aku pun dapat jugak trafik dari microsoft/vista ni ntah apa entry dia jenguk pun tak tau tapi tak ada la ramai macam zack punyer..

  17. whawhawhawha....ade gak camni rongak..haha
    but skung ni dah naik blik kan..usah bimbang

  18. bro, aku pn ada dapat traffik microsoft.com..
    aku google jumpa page ko..

    Majalah Biar Betul>

Share