Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,



Cerah mendung hari ni, cerah lagi blog aku ni ha. Putih, suci dan bersih semacam jer..^^, Aku masih dalam proses menukar template baru dan kat atas ni gambar template lama(template jalan raya)..heheh Template ni simple jer, tak sehensem dengan blog orang lain..adess



Aku tukar pun bukan sebarang tukar je ni, nak jugak tahu pendapat pembaca yang singgah sini. Ok ke tak loading page blog. Dari segi berat, blog ini di tahap selamat kerana berat blog yang disarankan adalah tidak melebihi 100kb. Bawah 100kb tu kategori agak ringan la tapi bergantung jugak widget-widget yang digunakan dalam sesebuah blog.

Kalau korang berminat nak check berat blog korang, KLIK SINI.

Nota;
masih cuba untuk menggelapkan warna blog untuk mengurangkan sakit mata...harap maaf



p/s:aku harap blog aku dapat dibuka dengan mudah oleh pembaca..=.=

12 Responses so far.

  1. wah cantik nyer ..site die..huhu..taniah ringan/

  2. wah,,
    mamat itam legam da masuk clorox..
    hahaha

    hehe..jgn mrh naa..gurau je tuh..

    p/s: putih sakitkan mate ke??

  3. Anip says:

    tapi aku suke yang lama lagi warne itam huhu...

  4. betul ler..mmg ringan ^.^, heheh..
    dlu ckp ler susah nk tunggu sme nye loading..skang sekelip mata jer ..tp jgn dibiar sme nye putih..biar ade kaler2 sket..berseri site ni nnt .. :-)

  5. Nabiel says:

    wahhhh..
    suci dan berseri2..hehehe

  6. amboi~ sejak2 jumpe heliza dan tangkap gambar sekali tuu kan.. tibe2 putih berseri plak blog..haha

  7. MR MIND : terima kasih..=)

    Muhamad Luqman Hakim Mahmud : terima kasih luq..=)

    sicomot-comel : sakit mata sebab terlalu cerah..

    Anip : suka yang lama?adess

    ♀ Perempuan Manis : terima kasih, sedang dalam proses untuk menyerikan blog ni..=)

    Nabiel : aku memang putih berseri..haha

    Muhamad Luqman : haha, ko saja nak kaitkan balik dengan heliza..jangan sampai background ni aku wat gambar heliza..^^

  8. nice dude
    dah maju
    klh aku skg
    huhuhu

  9. akmalhilmi : maju la sangat..haha..ko tu dah pakai WP, dah lagi maju dari aku..^^

  10. tak smart dah putih gini..ade bekgraun ke cun jgk

  11. : Abe zack...putih tuh suci. Hahahaha...aku suke!

Share