Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

anonymous

Pada entry lepas, aku ada buat mengenai Anonymous Yang Menjengkelkan. Tapi kali ni lagi best, makin bertambah komen spam dari anon yang sama rasanya. Boleh tahan jugak gigih anon ni nak spam kat kotak komen blog aku ni.



Haritu ada 4 spam komen jer kot, harini tengok-tengok dah 11 komen spam? wat da fish!hahah Tapi semua spam komen ni bukan dari blogger yer, dari anon yang memang tak dikenali sangat-sangat sampai entry dah part 2 dah. Rujuk Part 1.





Yang ni tak boleh blah. Bahasa apa tah dia guna. Sampai google pun tak dapat nak detect lagi. hehe Bahasa Esperanto? Ada sesiapa tahu? ^^ Yang lagi peliknya, dia komen di entry Gathering Gengblogger Utara. Dia nak datang gathering ker? atau dia orang utara? Ada ke orang utara tahu bahasa Esperanto?kalau tahu, leh la komen kat bawah ni yer =)




p/s:haraf maaf kalau loading blog agak lambat..=.=

9 Responses so far.

  1. belalang pun bersepah-sepah komen mcm nih...hangin jer tengok

  2. haha. abaikan jela benda2 macam ni ^_^

  3. Nordin says:

    Memang haramjadah betul.. kehkehkeh

  4. Kazen says:

    haha tu laa bro..gua pum tensen gak layan anon nie dh bnyk dh gua block....makin mjadi2 lak..ase nk ketok kepala laa jugk

  5. aku nampak je komen macam tu... buang terus..hahaha~!!

  6. Anip says:

    kadang geram gak aku dengan anon yg selalu spam nie, byk kot kt blog aku, huhu, tp semuatelah ditapis oleh akismet...

  7. Nabiel says:

    hahaha!~
    aku pnye bersepah2 bro..
    pelik2 jek..
    ade smpi yg nk hire aku jdi writer lagi..
    merapu btui~

  8. zirconia says:

    memang banyak la spammer sekarang nie ZE. sampai 7 boleh dpt sehari. menyampah gila.

  9. IMANSHAH says:

    salam

    anon ni carik blog2 yang femes je kot..macam blog ni

Share