Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

1Tube.my

Ada yang tak mengetahui tentang 1Tube.my? Yang pasti, mereka-mereka yang hadir ke Gathering Sahabat Blogger Di Times Square memang tahu mengenai laman web ini. Kalau dia cakap tak tahu tu dia TIPU!hehe

1Tube.my

1Tube.my ni lebih kurang sama dengan youtube. Korang boleh share video dan lagu yang korang rasa nak share macam kat youtube. Maximum yang dibenarkan adalah 500mb. Laman web ini masih baru dan buat masa ni, setiap video atau file yang korang nak kongsi akan diapprove. Tetapi tak boleh kongsi yang bukan-bukan yer. Pihak 1Tube.my akan menapis dan menahan dari ditayang kepada umum..^^

1Tube.my

Kepada mereka yang belum mengetahui, pasukan 1Tube.my telah hadir ke Gathering Sahabat Blogger Di Times Square dan mereka telah membuat perkhidmatan rakaman video secara percuma pada hari tersebut. Nak tengok video tersebut boleh ke siniVideo Gathering Sahabat Blogger



Sesiapa yang belum join, boleh la join yer. Berminat nak sign up, sila KLIK SINI. Mungkin sesiapa nak tunjuk bakat menyanyi kat 1Tube.my pun boleh. Nanti mesti ramai yang terkejut besar punya. Eh!ini penyanyi dari 1Tube.my?. Tak gitu? heheh



p/s:jom sokong laman web buatan orang Malaysia..^^

8 Responses so far.

  1. salam

    YES mmg seronok.. so lepas ni mesti ramai yg menunjuk bakat dalam 1tube hehe..;)

  2. harap ramai la yang menunjukkan bakat tu..^^

  3. owh...sounds cool ! nak join la..letak video nynyi lagu sekolah..hahaha=P

  4. d_LA says:

    taw dr ms bc en3 gathering Sb tp x pnh bukak lg..hehe

  5. FAIZ FARISH : cuba, jangan tak cuba..=)

    d_LA : kenapa tak bukak lagi? heheh

  6. Anip™ says:

    wah ! menarik nie ! hehhehe

  7. hurm..betul2..baru tau..cam klakar jer nama..but i'm still glad 4 that

Share