Salam kepada semua,



Shaheizy Sam semakin hari semakin dikenali kerana bakatnya yang terserlah dalam lakonan. Memang tabik la Shaheizy Sam ni, lakonan dia yang selamber betul-betul membuatkan lakonannya lebih menarik. Lakonan Shaheizy Sam dalam Ngangkung memang terbaik..=)

Shaheizy Sam

Beberapa hari lepas gambar Shaheizy Sam ditangkap bergambar bersama seorang gadis telah pun tersebar. Masing-masing konon-kononnya kecewa sebab Shaheizy Sam telah berpunya. Berita baiknya kepada mereka-mereka yang meminati Shaheizy Sam ialah dia masih lagi berpunya ok..hehe

Shaheizy Sam

Shaheizy Sam telah memberi respon mengenai gadis itu di twitter ,

"Btw,still batuk2 and still single,ok? Hehek.Bout the gossip. Kesian that girl, she's a close friend of me and my family.krg mengamuk bf dia."

sumber Oh Bulan

Ha, suka la tu gadis-gadis kat luar sana sebab Shaheizy Sam masih belum berpunya/single..hehe Tahniah kepada Shaheizy Sam kerana menang Anugerah Khas Yasmin Ahmad pada majlis Anugerah Skrin 2010. Memang Shaheizy Sam layak menang anugerah tersebut kerana lakonannya asli dan bukan ikut/tiru dari mana-mana pelakon.

Shaheizy Sam

Saja aku cari gambar Shaheizy Sam dekat facebook. Tengok-tengok banyak pulak insan bernama Shaheizy Sam yer. Mungkin ni semua kembar kot. Yang menariknya, semua gambar sama, memang semua kembar seiras..hehe







p/s:teruskan menonton lakonan Shaheizy kerana lakonannya sangat mantap dan menghiburkan..tak rasa rugi kalau tengok..=)

14 Responses so far.

  1. kehkeh ramainya kembar dia :P

  2. namaakulynn says:

    smua fanss wanita kelegaan lps nih..hahahha..
    anyway.sam is the bombbb!=)

  3. Rara says:

    wahh, ada chance ni. hehe

  4. ainnamaya says:

    hahahaaa..sukesuke :)

  5. I suka bila dia rap time dia ngan group MOB dgn sein dulu...
    antara rappers group yg plg laju rap...
    hehe...

  6. zirconia says:

    sam berlakon memang best. sangat berbakat :D

  7. maisyara says:

    pergh! baru nak frust dia dah ada awek. rupe yea SINGLE lagi babe! hahahaha xD

  8. jungrara says:

    keke...ada chance lagi nak jd adik ipar zezy..hehe

  9. ZE says:

    lega yer..hehe

  10. ZE says:

    suka yer dia..=)

  11. ZE says:

    pe lagi, jangan lepaskan peluang yang terbuka ni..hehe

  12. ZE says:

    dia memang berbakat..=)

  13. ZE says:

    haha..apa lagi, cepat-cepat la hantar resume kat dia..=D

  14. ZE says:

    teruskan angan-angan itu..hehe

Share