Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

sahabat blogger

Masing-masing dah penat dan ada yang dah update pasal ni dan ada yang menunggu untuk hari esok baru nak update. Aku pun kepala agak ting tong ni, nak buat ayat pun macam berat je kepala ni nak memikir. Tapi sebagai permulaan, aku mulakan dengan senarai blogger-bloger yang hadir terlebih dahulu.

Senarai url blog dan nama blog..

1. http://atiqsalleh.blogspot.com/ - foreverlove
2. http://nazirulhazwanws.blogspot.com/ - suratan kebetolan
3. http://ruanghidupsaye.blogspot.com/ - ruang hidup saya

4. Nadiah ayob - blog tidak dapat dikesan

5. http://ainakhani.blogspot.com/ - aina khani
6. http://luvknewrule.blogspot.com/ - mindArt
7. http://faziera193.blogspot.com/ - Miss not know it all
8. http://nurulfiqa1710.blogspot.com/ - gula
9. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/ - This is me
10. http://farhanasahri.blogspot.com/ - Ana Sa'idah ^ Saya Bahagia
11. http://kupukupukecik.blogspot.com/ - Yuyu Zulaikha
12. http://faizalfredley.com/ - Faizal Fredley
13. http://remajaemosangat2.blogspot.com/ - Remaja E.M.O ( Engkau Mahu Otak ku ?)
14. http://azrulhisham.blogspot.com/ - Azrul Hisham
15. http://kaif-amb.blogspot.com/ - Hidup Itu Seni
16. http://taufiqhelios.blogspot.com/ - Taufiq Helios
17. http://www.akalemosi.com/ - akal VS emosi
18. http://ofcuz.blogspot.com/ - OFCUZ.b.c
19. http://www.zackentry.com/ - zackEntry[dot]com
20. http://ninenov91.blogspot.com/ - ! the first of me....

21. Mohamad Taufik Jabir - blog tidak dapat dikesan

22. http://www.orangehunnylemon.blogspot.com/ - Kambing Ucap "Hello"
23. http://khairulazfarsaad.blogspot.com/ - tengok je ker...


24. Rokiah Mohamad - blog tidak dikesan


25. http://sayasyamimi.blogspot.com/ - BINTANGSHANTEKMEKAR
26. http://ryujan.blogspot.com/ - Yuyu Lar
27. http://publicitypublic.blogspot.com/ - PUBLICITYPUBLIC
28. http://eazy-izzuddin.blogspot.com/ - Blog Eazy Izzudin
29. http://bilatergigithalia.com/ - emancloud
30. http://www.benashaari.com/ - BEN ASHAARI
31. http://akmalhilmi.com/ - Akmalhilmi.com
http://akmalhilmiseksi.blogspot.com/ - Akmalhilmi | Si lelaki seksi
32. http://www.borakkosong.com/ - borak kosong
33. http://islandofdim.blogspot.com/ - Island Of Dim
34. http://suffer.frenzyfm.my - SUFFER8ZINE TERRITORY
35. http://gadisterbolang.blogspot.com/ - Gadis Terbilang
36. http://farred90.blogspot.com/ - FaR_ReD
37. http://crayzeebaybiey.blogspot.com/ - belog tiafazunia
38. http://sayabulat.blogspot.com/ - Bermusafir Menjalani Kehidupan
39. http://kerabatkenshiro.blogspot.com/ - KERABAT KENSHIRO
40. http://pojiepooh.blogspot.com/ - ||| PoJiePooh ||| Hanya satu...
41. http://kiflimally.blogspot.com/ - KIFLI MALLY
42. http://www.ddfabulous.com/ - DDFABULOUS
43. http://mahamahu.blogspot.com/ - Berb1og Ber!maginasi Berkreat!v!t!
44. http://naluri-ini.com/ - D'Cerekarama
45. http://azizankadir.com/ - azizankadir[dot]com
46. http://muazatuladawiyyah.blogspot.com/ - Muazatul Adawiyyah

47. http://azhujan.blogspot.com/ - (blog tak boleh bukak)

48. http://since-8-july.blogspot.com/ - N-I-R [dot] Com
49. http://rockprincessbooks.blogspot.com/ - ROCKprincess's BOOK!!!!
50. http://adybudika.blogspot.com/ - Ady Budika
51. http://thegarang.blogspot.com/ - The Garang
52. http://www.broframestone.com/ - Bro Framestone
53. http://www.gengblogger.com/ - Kong
http://www.kongkrunch.com/ - KongKrunch
54. http://logorithm.multiply.com - logorithm
55. http://syahirul.com/ - syahirul.com - pencarian satu identiti
56. http://mohamadfaiz.com/ - mohamadfaiz.com
57. http://andyhowtt.com/ - andyhowtt[dot]com
58. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/ - Sandiwara Seorang Insan
59. http://admiralhafiz.blogspot.com/ - Admiral'z Legacy
60. http://guessthisisacityofthesky.blogspot.com/ - Story Pondok Kecil
61. http://ezmaliza.blogspot.com - e.Z.m.@.L.i.Z.@
62. http://manyusoef.blogspot.com/ - Uncle Usop's Son
63. http://www.khaizarien.com - Khaizarien
64. http://azfar9897.blogspot.com/ - Erti Kehidupan
65. http://fairyofmylove.blogspot.com/ - Cik Bulat Tapi Tak Bulat
66. http://yayaflanella.blogspot.com/ - yaya's story baru update

Bagi mereka yang link tak dapat dikesan atau tidak terdapat di dalam list di atas, sila beritahu secepat yang mungkin. Sebab yang ini aku amik dari list tu dan dalam list tu ada blogger yang tak tulis url blognya. Yang ini aku buat sendiri tanpa pengetahuan admin SB sendiri(kerelaan hati walaupun penat).

Semua blog yang ada dalam list di atas telah aku singgah tanpa meninggalkan jejak. Kalau tak, takkan la aku leh tahu nama blog masing-masing. Gila rajin lak aku ni..adesss

Rilek dulu, meh aku nak bagi korang layan video HELIZA HILMI semasa aktiviti Gathering Sahabat Blogger masih lagi berjalan di Times Square.



credit video to syahirul.com


Nota kecil : HELIZA memang cumil..;p






p/s:update semasa gathering akan dipost pada entry selepas ini..=)

75 Responses so far.

  1. EmanCloud says:

    bro halia tu letak nick name aku emancloud hehe klu rajin.. thx! =)

  2. kong says:

    huhu..lupa lak nak masukkan blog gue

  3. aku dtg lmbt tad..http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com

  4. mane jue aziz aku x dtg pon..sedey2..haha

  5. @kongdah masukkan yer incik kong..haha

  6. yusenze says:

    Shah smpat lagi main rakam2 ngan heliza.. hahha..
    tapi aku x jeles.. kenape tah.. kui2..
    klu ngan rozita che wan aku jeles.. kekekeek..

  7. faiz says:

    aku copy ye! hehehe..thanx bro..memang terbaik..n tahniah menang bowling..memang terbaik giler..huhu

  8. em..SKY dan dua orng lagi memebr dtg lmbt..dua org dlm kul 1..dn lagi sorg kol 3.. xmsuk lam list eh? =_=...nie linknye..

    http://guessthisisacityofthesky.blogspot.com/

  9. hmmm..ezma dtg tadi..tapi lewat sbb hujan lebat sgt...

    http://ezmaliza.blogspot.com

    :))

  10. ala....ruginyer tak dapat datang...

  11. @yusenze syah pandai amik peluang..=)

  12. ramainyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    ok buat2 teruja. :P

  13. @Pembawa_Wacana gathering akan datang, join la yer..=)

  14. @Ery Farieha boleh tahan jugak la ramainya..=)

  15. hudhud says:

    comelnya helizaaaaaaa. hehe
    jarang tau pasal gath sbb tak update and maybe sbb jarang online. esp twitter. huhu.

  16. @hudhud takpe, boleh baca pasal gath dekat blog ni..=)

  17. @jackieKOH gathering akan datang, join la sekali yer..=)

  18. jackieKOH says:

    haha..laju nye reply..
    klu xd hal laen, next tym g kot..haha

    Blog Aku : ..::jacKsky.reaCHing da' sKy wITh tSuBasA::..

  19. @jackieKOH kene la laju, kang ada yang tertinggal..heheh

  20. APi says:

    kau memang rajin der..

  21. t jom lepak2 lg wei

    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

  22. like gilak
    hahahaaha

  23. @APi haha..terlebih rajin..:p

  24. smart ar zack..... nk curik sume link tuh yek jpg :)

  25. aku dtg lmbt smlm...kul 3.30 baru smpi...haha

    http://manyusoef.blogspot.com/

  26. NadiRah says:

    wahh!!! saya ade je kat kl..
    tp segan nak g..tak tau nak pakai bj apa..kih3

  27. link sy ada diatas...
    mekacih2...

  28. ehem2, heliza aku punyer yer encek zack.haha
    die kate aku emsem dow.haha

  29. Ujang9897 says:

    nama aku takder ker..hehe

  30. si die bro mu xletak ke

    www.khaizarien.com

  31. @ZACK ENTRY
    bro url blog aku salah tu, ni yg betul

    suffer.frenzyfm.my

  32. kalau la aku dapat join kan besh.
    :D

  33. Nabiel says:

    huhuhu...
    tyme2 ak nk pi sgt mcm2 hal jdi bro~
    xpasai2 kena g balai cmlm..adehhh~
    nway,next tyme haa..hehehe

  34. tia says:

    rajin ko zack! ;)

  35. Norfa says:

    dah penuh ke ni??

    akuhujan tuh blog dia dah delete.. ada sebab tertentu...

    nak copy ni...

  36. @NadiRah kalau segan memang tak jumpa la, pakai je baju apa-apa..

  37. @nazirulhazwan~ hahaha..aku tak kira, aku nak jugak..haha

  38. @Bro Framestone dah letak dah, sory bro..huhu

  39. @suffer8zine suffer, aku dah betulkan..=)

  40. @saya_arief jangan la kalau, join jer..=)

  41. @Nabiel takpe la, nak wat macamane kan..gathering akan datang, jangan tak join lak..=)

  42. @tia tia, saya memang rajin..heheh

  43. bestnya. tapi rasa segan nak join :(

  44. sembil9n says:

    mane name aku??? eh jap...mane aku pergi T__T

  45. @ayin~weeweet kalau segan, tak ada rezeki la nak jumpa..

  46. @sembil9n mana nama?apa kata kau letak link blog daripada ko tanya macamtu..

  47. mmg seronok tgk korang jumpa2..

  48. perghh... gile jeles bai

  49. mR.sYaH says:

    wow ramainya datang.. adeh dengki2.. kah3..

  50. thank u zack entry! i link u at my entry back! :)

  51. @Lydia Miza(Aidyl Azim) seronok lagi kalau dapat jumpa LM..=)

  52. @Encik Blogger nanti join la gathering akan datang..=)

  53. MahaMahu says:

    ada gak dlm senarai walaupun tak ada dlm gambar waaaaaaaaa sedih nyer mana nak cari gambar aku kat gathering ni..

  54. mian says:

    wahh.thanks2 tolong letak link ruanghidupsaye kat cni.trime kaseh byk2 zack =)

  55. Ujang9897 says:

    yes..nama aku dh ada..hahaha

  56. @Anip™ nanti join la gath yer anip..=)

Share