Assalamualaikum dan salam sejahtera,

silent

Untuk pengetahuan semua, laptop aku sentiasa disilentkan dan sejak dari tahun lepas aku dah buat benda ni. Semasa aku bukak laptop, laptop dalam keadaan silent dan sebelum aku tutup laptop aku akan pastikan laptop dalam keadaan silent. Ada beberapa faktor yang menyebabkan kenapa laptop aku sentiasa dalam keadaan silent.

1.Serangan jantung mengejut

Yang ini dah terbiasa dah. Bila blogwalking tu sekejap darah tinggi naik, sekejap darah tinggi turun. Al-maklum la, tak semua letak lagu yang permulaan yang slow. Walaupun lagu tersebut sedap didengar, tapi volume tu bukan nya kita tahu kuat atupun perlahan. Agak-agak tiba-tiba mengejut tu, tiba-tiba jugak la aku tekan pangkah.

2.Lagu bertindih

Kadang-kadang aku bukak lagu dari laptop. Bila ternampak tajuk entry panas jer, tanpa pikir panjang terus bukak dan tak tahu la pulak blog tersebut ada lagu. Dah tu, bertindih la. Yang laptop aku lak lagu Maher Zain, yang blog tu pulak lagu jiwang. Dah pening mana satu lagu nak dengar.

3.Yang ketiga ni aku malas nak cerita. Aku memang benci dengan blog LUNA MAYA ni. Mau sumpah seranah dibuatnya. Ini link www.luna-maya.com. Jangan risau, aku tak tipu yang link tu memang ada nama LUNA MAYA jugak.




Dah klik? tinggalkan la komen sikit..=.=





p/s:terima kash kerana membaca.

26 Responses so far.

  1. Eyka says:

    terkejut la!! jahat! huhu..XD

  2. zirconia says:

    uwaaa...ZE nape bagi link tu. nasiblah laptop nie pun sentiasa silent. dah lah duk sorang nie. uwaaaaaaaaaa :(

  3. argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    scary!!scary!!!
    mmg nak menyumpah je,,,klik kat blog luna maya tu,,
    peh!! ley sakit jantung dibuatnye,,,
    SCARY!!!!!!!!!!!

  4. Bungakopi says:

    ngeri aku bukak link luna maya tu..malam2 nehh. tp aku pon sama suka pangkah je kalau blog tu brtindih ngan lagu drp laptop aku. hehehe

  5. nasib baik baca blog lain dulu. tau2 dengar bunyi orang menjerit je. dan nasib baik lagi sekali bila dengar benda tu slow je. huhu~

  6. haaa jahat !
    terkejut ! hahaha khurafat betul. hahah

    * suke silent laptop jugak...

  7. z says:

    tak suka auto play song..huhu

  8. laptop sy pon silent jgk..hehe

  9. hahaha..
    lappy pon sentiase silent.
    no hal lah..

  10. sama la kita bro.. klo xbley nk tutup lagu kt blog org.. tuh pangkah ja.. trkezutt...

  11. wah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAHATNYA KAMU!!!!!!!!!!!!!! sekarang dah kul bapa??? nasib baik hunny xde heart attack yu know!!!!

  12. haha macam kutuk blog aku jee weh.. cis !

  13. Shahazrin says:

    aku sakit jantung!!!!!

    aku pun silent bro.. anak aku kalau ngah guling-guling berlatih meniarap.. mesti terkejut dengan lagu-lagu gratis blogger kita dalam pelbagai mood tu.. kalau yang luna maya tu.. adus.. kene aku..

  14. tekejut siket jep.cubaan anda utk mengejutkan sy 100% kurang brjya sbb laptop sy silent mode.hak3

  15. kadang2 kalau blog yg ad lagu terus je tekan pangkah...

  16. akim says:

    sori2.. luna maya tu aq yang post.. hahaha.. ko la org ptama yg click... hehehe.. tp smart kan..

  17. nasib baik laptop nih tgh silent jugak!! hahah

  18. huhu..mmg kes camni buat LM sakit jiwa..dan sakit kepala..

  19. cik yatt says:

    terkojut den..hoho

  20. cit.! nak penyepak ke.? nak aper.? uwaa~

  21. bole t'kejut bkak blog tibe2 ade lagu...huhu

  22. siot la bro... sakit jantung aku dibuatnye... mmg 'luna maya' sungguh... HAHA...

  23. hahaha..sama la kita..hihi

  24. ain lyna says:

    : click jek, tapi bukak tab baru, so, tak terkejut lah sgt kan, hahahhaha

  25. haha siot ja .mujur jantung xlarikk

Share