Salam kepada semua,




Tempoh hari kecoh mengenai facebook akan ditutup lepas tu tak ditutup pulak. Ramai blogger yang buat pasal facebook ni. Dengan berita khabar angin itu, ada yang setuju dan ada yang tak setuju. Masing-masing punya pendapat berbeza. Sekarang, ada lagi ke cerita mengenai facebook ni?



sumber info KLIK SINI

Yang pasti, facebook tidak akan ditutup seperti yang diterangkan pada gambar diatas. Maklumat ini datang dari admin facebook sendiri. Samada suka atau tak suka, facebook masih akan beroperasi seperti biasa.



Ini apa cerita pulak ni?hehe Disebabkan aku antara pengguna profail facebook yang lama, mesti la dapat pesanan dari penaja suruh tukar kepada profail baru. Nampak gaya memang akan ditukar secara paksa jer..adeihh



Facebook baru.

Kami akan menghantar mesej ini di sekitar untuk melihat apakah anggota aktif atau tidak. jika anda aktif sila hantar ke minimal 15 pengguna lain menggunakan copy + paste untuk menunjukkan bahawa anda masih aktif.

*Mereka yang tidak menghantar mesej ini dalam masa 2 minggu akan dihapuskan tanpa ragu-ragu untuk mencipta lebih banyak ruang.

*Hantar mesej ini ke semua teman-teman andadan untuk menunjukkan bahawa anda masih aktif dan anda tidak dihapuskan.

Pengasas Facebook, Mark Zukerber


Bila pulak Mark Zukerbek tahu bahasa melayu yer. Ini siapa punya kerja la ni. Korang yang baca ni, jangan duk gatal nak copy paste lak..=)

credit gambar Gadis Terbilang



Apa kes? drbook akan menggantikan facebook?

sumber gambar, KLIK SINI



Sumber gambar, KLIK SINI

Ok, page depan drbook dah siap. Siapa nak daftar dipersilakan..hehe












p/s:gambar fb drbook tu diedit oleh pihak yang tidak diketahui. Jadi, semua cerita itu palsu rasanya. Kalau betul, korang nak ke daftar drbook tu?:p

12 Responses so far.

  1. zati-zt says:

    haha..
    dRbook..??
    siyes xnk..
    bia la xon9..
    haha

  2. saiful says:

    kalau dRbook berjaya direalisasikan,makin riakla dR.

  3. haha..drbook..geli aku ble ada kaitan ngan dr rozmey nie...pasai pa ntah..

  4. @zati-zt wow, sanggup tak on9 yer..hehe

  5. @saifulkalau la direalisasikan..hihi

  6. @GadisTerbilang entah la, GT tak nak cuba ker?kehkeh

  7. ohh dunia ini
    penuh kepalsuan...

    heheh

  8. @Cik NurulZaty penuh dengan kepalsuan?macamana tu? heheh

  9. hahaha.pnh dapat chat cmtu..sy pon selamba je ckp kat org yg htr chat tu..pndai ye mark ckp bm..miahahhaa..

    pikir logik la..tu sumber income dia.dia dapat duit berjuta dr bnda laha tu.dia nk ttp ke?mst tak..

  10. @sugar2 kapas strawberry taw takpe, walaupun dia google translate pun belum tentu maksud dalam bm dia macamtu..=)

Share